cristibuzatu Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Salutare, Duminica trecuta, asa pe nepregatite, am zis sa dam o inca o data o fuga pe Grohotisul....sa probam niste distantiere....noi montate pe un samurai... Ne-am dat seama pe la otopeni ca nu avem track....da' bine ca Iulianul nu are somnul profund duminica dimineata:grin:...ne-a sarit in ajutor imediat cu un mail....de fapt dupa apostrofarile de rigoare ca l-am lasat singur acasa :op Traseul il stiti....frumos...peisaje pe masura....spre final am avut parte de ceata...dar in mare parte am fost deasupra norilor :) vedeti foto mai jos.... Weekendul urmator sunt ocupat, dar pe 15.12...daca timpul ne mai permite...tare as mai da o tura pe undeva. Poate ne strangem cateva masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: grohotisul...once again....25.11.2012 ........... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate