Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nelamurire cu denumirea unei piese...

ctlnext

Postări Recomandate

Va salut. Imi puteti spune cum se numeste aceasta bara pe care am incercuit-o cu rosu. Am cautat si pe aici pe forum si pe google si...nimic. Am cautat-o sub denumirea de bara de directie. Masina este un Isuzu Trooper di '90, 2.6i. Va multumesc

20121201_164626.jpg.63d27a2051640fed8fb66387ff45394c.jpg

20121201_164645.jpg.b9b6b3d06ceb3d70de61393fffeb4b34.jpg

Editat de ctlnext
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nelamurire cu denumirea unei piese...

Ignorati postul.....mea culpa !!!

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Re: Nelamurire cu denumirea unei piese...

Asta este 100% bara de conexiune.

De fapt ...varianta lunga cu explicatii ...ptr "bari" :h5

1.Bara lunga dintre roti din spatele puntii fata pe directie...se numeste bara de conexiune.

2.Bara lunga dintre roti din fata puntii fata pe directie...se numeste bara de directie.

3.Bratul scurt de la caseta tot pe directie...se numeste brat pitman.

4.Bara care face legatura intre punte si caroserie (oblica) se numeste bara panhard. Prezenta pe fata cat si pe spate.

5.Bara care la capete este prevazuta cu bielete antiroliu ... este bara stabilizatoare. Prezenta pe fata cat si pe spate.

La pozitia 1 si 2 la terminatia celor doua ... ai capete de bara. Unele sunt schimbabile (cu filet) altele sunt ambutisate de bari (corp comun cu barile). Adica daca se strica fie le schimbi cu tot cu bara de conexiune/respectiv iti modifici bara de conexiune/respectiv directie in asa fel incat daca sunt duse capetele de bara ... sa le schimbi doar pe acestea ...

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare