dorin4x4 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Pt Grand Vitara JT din 2008 se pot pune jante pe 15'' ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
garett Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Re: Jante Grand Vitara JT / 2008 Teoretic cred ca da. Si pe mine ma bate un gand, cu niste MT-uri. Am vazut pe alt forum pe un GV inaltat si par OK. Omul zice ceva de "wheel adapter" dar pentru ca n-am reusit sa-mi fac cont pe forumul respectiv nu m-am lamurit inca despre ce e vorba, flanse distantiere presupun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Jante Grand Vitara JT / 2008 Teoretic cred ca da. Si pe mine ma bate un gand, cu niste MT-uri. Am vazut pe alt forum pe un GV inaltat si par OK. Omul zice ceva de "wheel adapter" dar pentru ca n-am reusit sa-mi fac cont pe forumul respectiv nu m-am lamurit inca despre ce e vorba, flanse distantiere presupun. Verificati mai intii etrierele ca de obicei de asta nu incap jante mai mici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate