don Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Salutare dragi colegi , am achizitionat de curind un Daihatsu Rocky de la Bunicu si m-am apucat de treaba . Stie cineva de unde sa fac rost de piese ceva un site de afara noi sau sh ? multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Achizitie Rocky de la Bunicu Pai parca mai ai unul sau aveai de vanzare.Piese sh are un nene la Bistrita.... Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Achizitie Rocky de la Bunicu http://www.milneroffroad.com/ Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaudiu_ro Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Achizitie Rocky de la Bunicu recomand si eu de asemenea pe "nenea" de la Bistrita pentru piese sh. Si eu la al meu Terios, cand am nevoie de piese sh il sun si in cateva zile le am, pana acum n-au fost probleme de nici un fel... iti pot da nr in pm daca-l vrei. Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Achizitie Rocky de la Bunicu Multumesc frumos sper sa-mi fie de folos nu nu aveam cred ca ma incurci cu alcineva . acuma am de lucru stiti si voi cum e ..... mai lustruiesti mai cumperi mai vopsesti .... :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Achizitie Rocky de la Bunicu Pai parca mai ai unul sau aveai de vanzare.... nu nu aveam cred ca ma incurci cu alcineva.... :sh2 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69190-Vand-Schimb-Daihatsu-Rocky Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: Achizitie Rocky de la Bunicu Nu avea de vinzare, este acelasi..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: Achizitie Rocky de la Bunicu Nu avea de vinzare, este acelasi..... ok, dilema a aparut deoarece a spus mai sus "am achizitionat de curand" (la data de 3rd December 2012, 16:21)... iar el il avea deja la vanzarede un un an:grin: 22nd January 2012, 13:40 oricum, frumoasa masina :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Aprilie 1, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Achizitie Rocky de la Bunicu AAAA acuma m-am prins cel din anuntul de vanzare era al unui prieten care m-a rugat sa-l ajut sa-l vanda . initial am vrut sa-l iau eu pe acela dar era cam scump pt buzunarul meu si l-am achizitionat pe cel de la Bunicu nice car Apache !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Achizitie Rocky de la Bunicu Poze? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Achizitie Rocky de la Bunicu AAAA acuma m-am prins cel din anuntul de vanzare era al unui prieten care m-a rugat sa-l ajut sa-l vanda . initial am vrut sa-l iau eu pe acela dar era cam scump pt buzunarul meu si l-am achizitionat pe cel de la Bunicu nice car Apache !!! ...acum si noi am inteles :h5 vorba lui @caphonne.. hai cu poze:grin: Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate