Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Actiune umanitara Grivita Vaslui

bbstao

Postări Recomandate

Avand in vedere gravitatea situatiei in care se afla o mama cu 6 copii din localitatea Grivita, Jud. Vaslui,( noi am aflat de aceasta situatie dintr-un reportaj realizat de Romania TV ), membrii si simpatizantii clubului ALL 4x4 ROAD (AFR) VASLUI au avut initiativa unei actiuni umanitare cu scopul de a ajuta respectiva familie. Urmarind imaginile urmatoare cu ceea ce declara mama si copiii, cuvintele sunt de prisos.

Reportajul initial :

Reportajul final :

Nu am postat acest thread pentru laude, ci pentru simplul fapt ca multi dintre noi daca am trai o luna in acele conditii, cu certitudine ne-ar sari impresiile si arogantele din creieri. Nu trebuie niciodata sa uitam pentru ce traim si nu trebuie sa uitam sa fim oameni si sa ne ajutam semenii la nevoie.

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Actiune umanitara Grivita Vaslui

Tocmai am vazut la teveu doua masini din Vaslui care au raspuns unui apel referitor la o gravida aflata in stare critica, iar cand au ajuns acolo (cu o craca infipta in parbriz) au constatat ca gravida era in regula, familia ei nu stia nimic iar apelul fusese facut de-un vecin sau var de-al gravidei care vroia sa plece de acolo si nu avea cu ce, asa ca s-a gandit el sa faca o farsa, sa vina niste fraieri cu masini 4X4 pana acolo, sa il ia si pe el de acolo.

Merita batut cu parul idiotul ala.

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Tocmai am vazut la teveu doua masini din Vaslui care au raspuns unui apel referitor la o gravida aflata in stare critica, iar cand au ajuns acolo (cu o craca infipta in parbriz) au constatat ca gravida era in regula, familia ei nu stia nimic iar apelul fusese facut de-un vecin sau var de-al gravidei care vroia sa plece de acolo si nu avea cu ce, asa ca s-a gandit el sa faca o farsa, sa vina niste fraieri cu masini 4X4 pana acolo, sa il ia si pe el de acolo.

Merita batut cu parul idiotul ala.

Am vazut si eu reportajul... De atunci ma macina o singura intrebare: daca creanga aia vagaboanda ar fi intrat cu numai 20cm mai la stanga, ce oare in lumea asta ar fi putut "plati" pagubele create?:ang3

Din pacate e plin de astfel de inconstienti care pun OAMENII pe drumuri absolut gratuit:uameni:uameni:uameni

On topic: Respect pentru actiune si participanti!:1:rsp:rsp:rsp

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Intr-adevar, gravida aia care sunase la 112 avea un frate care voia sa i se faca pirtie, sa poata pleca la Bucuresti a doua zi. Ei stateau bine merci la un spritz, nu conteaza pentru ei ce damage-uri au provocat pe linga acel apel. Ganditi-va ca singura ambulanta shenilata din zona Moldovei fusese solicitata la acel caz, si era deja la jumatatea distantei dintre Iasi si Vaslui. Norocul idiotilor alora cu apelul fals a fost ca nu am putut onora mai multi acest apel (citiva dintre noi eram plecati dupa alte urgente ) si ca nu s-a putut ajunge chiar pana in poarta lor, ca altfel eu personal le plantam o maceta in creieri. Ii doare pe ei in rect de pagubele cu care raminem noi dupa astfel de zile, cu atit mai mult cu cit prietenii nostri voluntari la acel apel chiar au fost la un pas de moarte, acel copac intrand la citiva centimetri de capatanile lor. In continuare raspundem cit de prompt posibil apelurilor de ajutor, dar e pacat ca aceste apeluri false ne descurajeaza ( in sensul ca ne gandim oare ce mu.e mai luam la acest apel ) pe majoritatea dintre noi. Cam asta este cu apelurile unor idioti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare