sheshi Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 salutare am in trat in impas am achizitionat distantiere de la rudy montat pe spate beton pe fata m am blocat la demontat arcurile am scos amortizorul am demontat tot ce a fost de demontat ma incurca opritorul care vine in interiorul arcului, se demonteaza si asta in vreun fel? lupii doamne!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: demontare arcuri fata grand 93 Buna ziua ! Criminal... Imagineaza-ti ca nu se demonteaza chestia la care te referi tu, ci se coboara puntea, iar arcul se scoate in jos, pe langa punte. Si poate reusesti sa nu rupi furtunele de frana, daca tot o agiti in jurul lor. Si daca ti se pare ca puntea nu coboara destul, este pentru ca n-ai demontat de la un capat bieletele stabilizatoare... Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sheshi Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: demontare arcuri fata grand 93 Buna ziua ! Criminal... Imagineaza-ti ca nu se demonteaza chestia la care te referi tu, ci se coboara puntea, iar arcul se scoate in jos, pe langa punte. Si poate reusesti sa nu rupi furtunele de frana, daca tot o agiti in jurul lor. Si daca ti se pare ca puntea nu coboara destul, este pentru ca n-ai demontat de la un capat bieletele stabilizatoare... Dragos am reusit in final sa l scot acom tebuie scos tamponul din arc si iar m am blocat are filet cred si vine sub blocul de abs are vreo smecherie? lupii doamne!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: demontare arcuri fata grand 93 Poate te ajuta astea: http://www.quadratec.com/Assets/Installation/26625.pdf sau http://www.quadratec.com/Assets/Installation/125498.pdf "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sheshi Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: demontare arcuri fata grand 93 Poate te ajuta astea: http://www.quadratec.com/Assets/Installation/26625.pdf sau http://www.quadratec.com/Assets/Installation/125498.pdf desfacut, montat inaltoare fata spate de 5 cm acum o alta intrebare? cat ar fi max la cauciucuri? 31 32 inch ar incapea fara alte modif? rotile sunt pe 15 maine pun niste poze cu ea inalta :g lupii doamne!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sheshi Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: demontare arcuri fata grand 93 Buna ziua ! Criminal... Imagineaza-ti ca nu se demonteaza chestia la care te referi tu, ci se coboara puntea, iar arcul se scoate in jos, pe langa punte. Si poate reusesti sa nu rupi furtunele de frana, daca tot o agiti in jurul lor. Si daca ti se pare ca puntea nu coboara destul, este pentru ca n-ai demontat de la un capat bieletele stabilizatoare... Dragos mercic de sfaturi tamponul se desface totusi se scoate si are un surub pt cheia de 15 parca cine vrea sa faca asta acasa si are nevoie de sfaturi sunt aici lupii doamne!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: demontare arcuri fata grand 93 desfacut, montat inaltoare fata spate de 5 cm acum o alta intrebare? cat ar fi max la cauciucuri? 31 32 inch ar incapea fara alte modif? rotile sunt pe 15 maine pun niste poze cu ea inalta :g Pentru 31" cu inaltatoare de 2" trebuie sa tai din colturile aripilor fata si ai nevoie de jante cu ET negativ minim -25 parca. Pentru 32" ai nevoie de alt kit de inaltare si tai mai mult din aripi. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sheshi Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: demontare arcuri fata grand 93 pentru 31" cu inaltatoare de 2" trebuie sa tai din colturile aripilor fata si ai nevoie de jante cu et negativ minim -25 parca. Pentru 32" ai nevoie de alt kit de inaltare si tai mai mult din aripi. ok am sa vad daca gasesc ceva sa fac o proba lupii doamne!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate