gabri2506 Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Buna ziua, Cum spune si titlul, as vrea sa stiu unde gasesc acel robinet de la radiatorul de caldura. Mentionez ca detin un vitara 1.6 JLX din ´93 si nu am caldura absolut deloc, vine doar aer rece. V-as fi recunoscator daca m'ati ajuta. Multumesc anticipat! Editat Decembrie 7, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
negoita valy Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Problema legata de caldura din habitaclu. salut! verifica conductele de la interior vezi daca sunt calde ,posibil calorifer infundat. VW Touareg 2,5 tdi "o5 Alte acareturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri2506 Postat Decembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Problema legata de caldura din habitaclu. ms de sfat dar am constatat ca lamine este decuplat radiatorul der incalzire este legat pe direct fara a intra in radiator Probabil radiatorul este stricat sau ceva mersi de sfaturi ps stie cineva cum dau jos radiatorul de incalzire sa il verific? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Problema legata de caldura din habitaclu. ca sa dai jos radiatorul de incalzire din bord trebuie sa desfaci tot bordul ca sa ajungi la el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus.b Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Problema legata de caldura din habitaclu -Vitara JLX 1.6 Vitara nu are robinet de caldura. Radiatorul de incalzire este legat permanent in circuitul de racire al motorului iar reglajul de caldura pt. habitaclu se face modificand prin maneta de pe bord fluxul de aer ce trece peste acest radiator. Prima verificare - se inalzesc tevile ce vin spre acest radiator - sub bord central dreapta doua tevi de alama. Posibil infundat. L-am curatat la reparatia capitala de acum un an si jale ce am putut scoate din el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri2506 Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: Problema legata de caldura din habitaclu -Vitara JLX 1.6 vreau sa schimb radiatorul si am gasit unul ieftin la 100 ron dar este de pe o vitara cu volan pe dreapta nu stitzi dac se potriveste? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate