cleotrans75 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Un coleg care stie Mitsu 2.8 d cati litri de lichid antigel trebuie si daca radiatorul are surub de golire jos? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Re: lichid de racire 2.8 d Are robinet de golire la baza. Atasat de el trebuie sa aiba si un furtunas sa poti colecta lichidul mai usor. Poza e rasturnata, intelegi tu... Nu mai stiu cantitatile exact, dar e in jur de 10 litri. Mai mult daca ai incalzire si in spate, mai putin daca n-ai. Editat Decembrie 7, 2012 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cleotrans75 Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: lichid de racire 2.8 d Si ca sa ajung la surub cred ca trebuie sa dau jos scutul,nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: lichid de racire 2.8 d Daca nu ajungi cu mana prin lateral, dai unul din scuturi jos. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cleotrans75 Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: lichid de racire 2.8 d Multumesc pt sfaturi,rezolvat,se poate inchide Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: lichid de racire 2.8 d Ok, atunci sa se inchida... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate