mikiduta Postat Ianuarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Suzi de la Botosani Carburatorul a fost montat pe Suzi,dar are o problema......cu relantiul.In fine,mesterul care mi l-a facut(Mihai din 23 august) a zis sa trec pe la el cu masina sa-i faca reglajele.Dupa aceea cred ca nu o sa mai fie probleme,sper. Dpdv tehnic masina e ok in mare parte si singurul lucru ce ma deranjeaza e atunci cind cuplez in 4x4 fie usor sau greu este zgomotul care se aude destul de tare atunci cind viteza creste.Mecanicul meu mi-a zis ca e de la cardan,ca e dezcentrat.In rest cupleaza fara probleme si iese din orice balta,noroaie,etc... De bagat caldurica,baga fara probleme....de tras,trage fara probleme,ce sa mai....pacat ca trebuie sa o dau :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mikiduta Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Suzi de la Botosani As mai avea o problema....cu actele.Nu am avut timp anul trecut sa o inmatriculez si acum nu stiu daca scap sau nu de noua taxa.Din cite stiu de la fostul proprietar,masina a achizitionat-o in 2010 de la un cetatean din Constanta.Acesta a inmatriculat-o la rindul lui in 2008 dupa cum se vede si pe cartea masinii.Intrebarea mea este daca masina a fost inmatriculata in Romania inaintea anului 2007 deoarece exista o mentiune pe carte cum ca ar fi duplicat si....a avut o omologare in 1999. Atasez poze dupa carte,fata-verso si poate ma ajutati cu un raspuns. Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Suzi de la Botosani masina este inmatriculata in 1999 in romania,cartea care o ai este duplicat,poate cea originala sa pierdut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mikiduta Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Suzi de la Botosani Multumesc tare mult de informatii. Deci sa inteleg ca nu scap de noua taxa,nu? Si ca idee cam la ce suma sa ma astept? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Suzi de la Botosani Multumesc tare mult de informatii. Deci sa inteleg ca nu scap de noua taxa,nu? Si ca idee cam la ce suma sa ma astept?[/Q se vorbeste de introducerea unei taxe anuale in functie de vechime si norma de poluare a masinii care va inlocui actuala taxa de poluare/mediu; cum este si in unele tari din vest. vechea taxa pentru 1300 cmc, non euro si an 1985 era in jur de 3000 euro.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mikiduta Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Suzi de la Botosani Chiar daca masina era inmatriculata deja? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: Suzi de la Botosani chiar daca este inmatriculata,daca te grabesti sa mergi sa o treci acuma pe tine poate scapi de taxa incearca totusi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate