Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Grand Cherokee CRD 2.7, 2002

sierrafery

Postări Recomandate

Salut baieti, ajutati-ma voi ca sa nu sap eu prea mult va rog... dati-mi linkuri de aici sau impresii despre masina din titlu, ma intereseaza costuri de intretinere si cat de complicata e electronica la el... eventual se poate si la asta descarca un workshop manual complet ca la LR? as putea sa iau unul in stare impecabila(vizual si functional) la 5000Euro inmatriculat (190.000KM) ce ziceti? La asta se poate umbla la kilometraj din tester sau e mai complicat...ca la Discovery 2 de exemplu trebuie sa schimbi si computerul si memoria odometrului ca sa modifici ceva.

La Jeep din pacate sun varza ...dar invat repede daca e cazul:wink: Hai noroc

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Grand Cherokee CRD 2.7, 2002

Masina e f OK daca a fost ingrijita!

Am si eu unul exact acelasi an si model doar ca e volan pe dreapta...si e bulgaroaica(de frica impozitului).

Editat de atar
Publicitate mascata
“One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Buna seara! Am cumparat un Grand Cherokee 2.7 Crd, fabricat la sfarsitul lui 2002 si pot spune ca din punct de vedere al intretinerii nu e o masina foarte scumpa. Depinde acum de unde si unde faci reviziile de exemplu, ori de unde iti comanzii piesele de schimb. Ca sa iti faci o idee, o revizie completa( ulei motor plus toate filtrele ma costa in jur de 700 ron, fara manopera); consumul este decent pentru constructia masinii in jur de 11-12l/km in oras( 4x4 permanet, peste 2 tone greutatea ei). Acum sper sa ai noroc la cautat, de multe masini s-a tras, pana am gasit-o pe aceasta am mai vazut 3-4 care nu meritau banii. Masina a fost cumparata din Italia, are 190 000 km la bord( nu stiu daca sunt reali sau nu).

Link spre comentariu

Buna seara! Am cumparat un Grand Cherokee 2.7 Crd, fabricat la sfarsitul lui 2002 si pot spune ca din punct de vedere al intretinerii nu e o masina foarte scumpa. Depinde acum de unde si unde faci reviziile de exemplu, ori de unde iti comanzii piesele de schimb. Ca sa iti faci o idee, o revizie completa( ulei motor plus toate filtrele ma costa in jur de 700 ron, fara manopera); consumul este decent pentru constructia masinii in jur de 11-12l/km in oras( 4x4 permanet, peste 2 tone greutatea ei). Acum sper sa ai noroc la cautat, de multe masini s-a tras, pana am gasit-o pe aceasta am mai vazut 3-4 care nu meritau banii. Masina a fost cumparata din Italia, are 190 000 km la bord( nu stiu daca sunt reali sau nu).

Pentru comparatie, Disco 2 tot 2002, pet revizie: filtre 175 (2X ulei 1 aer, 1 motorina) + 200 ulei Castrol Edge 7 L Total 375 tot fara manopera......

• Like 1

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Ceva surse de "inspiratiei":

http://colorado4wheel.com/manuals/Jeep/WJ/2002_WJ:WG_Diesel/

sau

http://www.scribd.com/doc/77263604/WG-Grand-Cherokee-2002

in rest cum spuneai "hai noroc" la gasirea GC-ului mult dorit!

:x

ionut

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare