Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gc 2,7 crd - noua achizitie a lui RZV

RZV

Postări Recomandate

Re: Gc 2,7 crd - noua achizitie a lui RZV

Nu poti sa scoti cheia din contact in ultima pozitie ,decit daca ai vreo ciungarie

Nu stiu daca are sau nu ciungi dar pot sa scot cheia din contact....si mie mi se pare dubios dar pina una alta iese fara probleme.In una din cele doua pozitii....dar numai cu cutia in P.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este o problema intalnita la mai toate Jeep-urile mai vechi,si la mine iese cheia din contact in toate pozitiile.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

frate ..... omu a fost in vacanta. usurel

Nu ma gandesc niciodata la viitor. Vine el singur. ( Albert Einstein )

:cl

HURT ME WITH THE TRUTH

DON`T CONFORT ME WITH A LIE.

Link spre comentariu

Nu stiu daca are sau nu ciungi dar pot sa scot cheia din contact....si mie mi se pare dubios dar pina una alta iese fara probleme.In una din cele doua pozitii....dar numai cu cutia in P.

Salut,subscriu si eu aici ca proaspat patit.Masina,un Grand de 3,1 din 2001,dupa ce am cumparat-o am parcat-o si a doua zi nici claxon nu avea,sun fostul proprietar si imi povesteste faza cu cheia pana la capat,deci m-am conformat si nu mai duc cursa pana la capat si s-a rezolvat.Mentionez ca nici la mine nu e vreun buton,cheia merge lejer pana la capat si iese din orice pozitie.Sa auzim de bine.

Link spre comentariu

frate ..... omu a fost in vacanta. usurel

Nu ma gandesc niciodata la viitor. Vine el singur. ( Albert Einstein )

:cl

Nu era sub nici o forma un repros, era DOAR o constatare.

PS - Topicul e deschis de aproape 2 luni (a doua constatare) :wink:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

N-ai ce vedea , ie neagra si urataaaa ....ca o rata cu dinti ... Numarul ie si el ala clasic ... si cam atat , poti zice ca-i vazut-o .Am inteles ca regreta , si suspina , dar inca nu l-a luat total depresia .

Eu inca mai sper s-o vad cu troliii fata /spate , tragand remorca cu simexsi ( caz in care probabil ca dau de baut la tot satul ) .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Exista 78 de posturi in acest topic (cu asta 79). Si nici o poza cu acaretu ... :ang3

..PS - Topicul e deschis de aproape 2 luni (a doua constatare) :wink:

Yoane, raspunsul este chiar in primul rand al primului post al topicului:

Salut, am luat ,acum am si de-asta.....cind O SA MERITE O SA MA SI LAUD CU EA... :ha::ha:

:ha::h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Uite Bre o poza.....facuta de prieteni,ca eu...ca-n primul post :ha:

Masina-lui-RZV.jpg.b6f7d90c7a002bf1d55bad34ab50fa8e.jpg

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Ma bucur ca nu-i numai la mine o problema....vad ca mai sunt victime,deci ma consider multumit :grin:

Acum....am o dilema ,aproape rezolvata ieri.

Intotdeauna mi-au placut masinile 4x4 mari ,cu suspensie,roti, bara,troliu,modificari.....

Intrucit in urma celui mai mic chit de 5cm masina se pare ca pierde din stabilitate, creste consumul cu minim 10%,comportamentul la drum se modifica si nu in bine....ma opresc din idei.As vrea sa folosesc masina 70% pe strada restul pentru mici iesiri la pescuit,forestiere,ski.....chestii mega lejere.

Am posibilitatea sa investesc ceva in amortizoare +5 ORV si flanse pt arcuri,plus gume de la 29' acum la 30,5'.......sau sa investesc aproximativ 1/3 din suma initiala in amortizoare Mopar originale si roti de 29 AT.....

Masina ar cam avea nevoie de amortizoare....nu de urgenta,dar ar cam fi nevoie.

As vrea sa merg cu o masina cu configuratia mentionata inainte sa iau decizia deja luata 90% .Ma poate ajuta cineva?

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Cum in sfirsit "Rața cu Dinți" este functionala si incepe sa-mi placa...s-o laudam in poze....

2085801896_poz-amp226.JPG.1717873ec47032c00583d7f383286868.JPG 1682628820_image(4).jpeg.295399b398a751d5bca492fbc289e068.jpeg 608628598_image(3).jpeg.5a6377127ba509d116f99c7b5c555a3b.jpeg

Vezi consum de Bucuresti

image.jpeg.01f16eed7a01120e33cca9c64d696859.jpeg

Si ultima investitie fara treaba cu offroadul :))))

985705058_image(1).jpeg.d4265550873a7cea1e9f534fd3cec0b1.jpeg 1531573001_image(2).jpeg.867c1acbb0d1130669ebbfc5d29244c8.jpeg

Editat de Astral
  • Like 1

Link spre comentariu

Buna seara !

@RZV:

Existau variante mai audiofile decat Alpine IVA-D106R, daca ai ureche fina. Dar daca asta nu conteaza in mod deosebit, e in regula si asa.

Dragos

Link spre comentariu

Am urmarit raport calitate/pret si asta era cel mai ok...mai departe cresteau ambele iar pretul depasea clar bugetul.

Eu ascult muzica cu volumul intre 1 si 7......pina unde merge nu stiu :grin:

Variantele presupuneau fata detasabila dar...in continuare pe carcasa scria mare si frumos firma,chiar si dupa ce scoteai fata/antifurt....la asta scoti fata/antifurt si ramine o chestia neagra fara detalii.pare un cass 1din normal...

Bine,asta pentru un hot nesofisticat...:grin:

Si am mai avut probelema ca celelalte aparate nu se iuntelegeau cu statia originala a masinii si cu magazia de Cd-uri.... Alpine asta le vede pe toate si lucreaza impreuna :grin:,sigurul lucru la care am renuntat sunt comenzile de pe volan......

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am facut cu ea inca 2000km.....

Merge din ce in ce mai bine. Am luat rulmentii pt puntea spate de la Jeepmania,plus citeva maruntisuri.

Am uleiul pt un nou schimb in cutie,sa dorm eu linistit ca-i curat .Acum astept un filtru pt cutie sa fac totul ca la carte.

Mai necesita o investitie in cui de remorcare pt carat biciclete si alte chestii si bani de motorina.

Intr-un cuvint,incep sa fiu multumit.Daca as avea si timp sa ma ocup de toate detaliile astea(surubarit si schimbat chestii ce stau in portbagaj) si sa pot sa merg zilnic cu ea as fi si mai fericit :grin:

Link spre comentariu

Am facut cu ea inca 2000km.....

Merge din ce in ce mai bine. Am luat rulmentii pt puntea spate de la Jeepmania,plus citeva maruntisuri.

Am uleiul pt un nou schimb in cutie,sa dorm eu linistit ca-i curat .Acum astept un filtru pt cutie sa fac totul ca la carte.

Mai necesita o investitie in cui de remorcare pt carat biciclete si alte chestii si bani de motorina.

Intr-un cuvint,incep sa fiu multumit.Daca as avea si timp sa ma ocup de toate detaliile astea(surubarit si schimbat chestii ce stau in portbagaj) si sa pot sa merg zilnic cu ea as fi si mai fericit :grin:

Salutare!

La ce bani ai gasit carligul? din ce m-am uitat,400 de lei second(cu tot cu instalatia elecrtica).

Numai bine!

Link spre comentariu

Nou 600-700 Bosal- sau orice alta firma este singura varianta care merita,cred eu.

Second cu surub de desfacere cui 700lei -prea mult nu merita

Second 400 lei modelul american cu patrat -Nu recomand,zdrangane ca dracii

Link spre comentariu

eu l-am facut singur....daca ai un aparat de sudura si te pricepi putin nu e greu....toate materialele de care am avut nevoie le-am gasit la fier vechi inclusiv nuca....m-au costat 50 de lei si aproape o zi de masurat, taiat si sudat...si mai vreau sa va spun va e mult mai solid si mai sigur decat unul de la mine din magazin...

Link spre comentariu

poate ca-i solid, dar....de trecut in CIV...niciodata..... mai este si partea aia de se cheama RAR si verificari....si chiar si sarind peste asta....

Arata ca original ? probabil ca pe acolo :grin:

Eu vreau cu acte,deci si operatiunile gen homemade cad.....

Link spre comentariu

Am luat un cirlig original Mopar din dezmembrare .Este ok are partea electrica,si cirligul are sistem de desprindere.Sunt multumit, acum sa-l vad si montat.

M-am bucurat ca se prinde in gaurile pt scutul de la rezervor ,deci nu mai este nevoie de gauri si munca,cum era la ce am mai gasit si nu era fix pt GC.Erau un pic universale....pt 4x4

Am schimbat si rulmentii spate,plus o mica revizie frina de mina ca tot a fost desfacut totul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare