Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gc 2,7 crd - noua achizitie a lui RZV

RZV

Postări Recomandate

Re: Gc 2,7 crd - noua achizitie a lui RZV

Cum in sfirsit "Rața cu Dinți" este functionala si incepe sa-mi placa...s-o laudam in poze....

[ATTACH=CONFIG]169773[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]169771[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]169770[/ATTACH]

Vezi consum de Bucuresti

[ATTACH=CONFIG]169772[/ATTACH]

Si ultima investitie fara treaba cu offroadul :))))

[ATTACH=CONFIG]169768[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]169769[/ATTACH]

Foare mistoaca fiara, super eleganta piele bej ...stil nene bravo! sa o stapanesti sanatos (modelul asta retro de jante e cumva pe 15' ? - arata bestial)

firekeeper
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

WAAAAA vizitatori.....:ha::ha:

App de cass este Alpine, are iesirea de camera standard, doua mufe,montajul camerei si totu-i gata.nu merita investitia cu toate ca-i foarte mica,cind ploua si iarna,exact cind ai nevoie de ea,plin de mizerie pe haion,mereu este murdara,nu vezi nimic ....

GPS nu are,este un device separat care costa inca ~250 E cind am montat maimuta,mare si greoi,iarasi se infig mufe si foloseste display-ul ca pe un monitor....in total, un caca, iti iei un gramin de 5--7inch la jumatate de pret si bate la cour rau televizorul...

iarasi pe banii tai dati pe o cutie minune il transformi in Tv....nu mi-am batut capul.....ma pregatesc de monitor pt spate si DVD cu desene :grin:

Se aude super bine si este unul din putinele modele care se inteleg perfect cu statia originala a masinii .

Editat de RZV

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Revin cu venirea primaverii cu ceva chef de munca.

Feedback din iarna- Qadradrive adica LSD fata spate pe masina asta face toti banii iarna pe zapada.Combinat cu cutia de viteze mercedes pe 2,7 CDI asta, care te lasa sa schimbi manual 1-2-3-4.

Masina pentru offroad o consider slabuta si costisitoare ca investitii-upgrade-intretinere-randament.Este in schimb compromisul ideal pentru un 4x4 multifunctional cu maxim dotari standard de care te poti folosi in orice situatie daca-i stii limitele.De cele mai multe ori,daca starea tehnica o permite,limitele masinii sunt net superioare soferului/detinatorului normal.

Nu, nu o vind dar vroiam sa mentionez niste chestii.....

Am umblat la stopurile spate care aveau o lumina din ce in ce mai slaba si nu intelegeam fenomenul....

Unde era mai important(frina-pozitie), cineva din trecut montase LED,stiam dar ce tiganie de led nu aveam habar....

Am schimbat toate becurile,curatat,solutie de contacte,acum alta viata...

-Mentionez ca din aceeasi cauza cu ~2 saptamani in urma am fost la un amic care se ocupa cu becuri led si prostii din astea.Mi-a spus din start sa renunt sa montez asa ceva,sunt proste, se ard,sunt scumpe si nu merita investitia.Motiv pentru care am devalizat stocul unui magazin on-line ieftin de becuri P27/7W.

Ca o paranteza, in Bucuresti la magazin de piese, becurile erau 15-25 lei/buc....am dat 5 lei on line si sunt Philips....

957080112_image(1).jpeg.f8632ab716af18aec6e4b2cbb69f1f92.jpeg 1535502458_image(2).jpeg.156223db52960604b4c92e3f9a5f0eea.jpeg image.jpeg.2c8a63407ee8dc084185a690b23f2fd4.jpeg

Editat de Astral

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Stie cineva ce fel de tester se foloseste pt Jeep GC 2,7 CD?

mufa OBD 2 am inteles dar ce fel de tester, un nume? ceva?Parca m-ar interesa unu,sa-l am acasa :grin:.

DRBIII® sau StarSCAN™

Sursa: http://www.wjjeeps.com/tsb_list.htm

:h5

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

Stiu...chiar daca link-ul este pentru 4.0 si 4.7 benzina,multe din chestii sunt valabile si la Diesel....

Dar nu stiu cum sa faci sa ai asa scula fara dai pe ea jumatate din valoarea masinii sau sa ai service dedicat....pentru moment am renuntat sa o mai am.

Link spre comentariu

Stiu...chiar daca link-ul este pentru 4.0 si 4.7 benzina,multe din chestii sunt valabile si la Diesel....

Dar nu stiu cum sa faci sa ai asa scula fara dai pe ea jumatate din valoarea masinii sau sa ai service dedicat....pentru moment am renuntat sa o mai am.

Om gasi noi o solutie si la asta in curand via cineva care le/o detine! Toate la timpul lor!:fh

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

Om gasi noi o solutie si la asta in curand via cineva care le/o detine! Toate la timpul lor!:fh

Ionut ,stii ceva ce ar trebui sa stiu si eu ?:h5

Link spre comentariu

luni marti-~150km prin Bucuresti ,acum arata 9,9 pe ceas....niciodata nu mi-a aratat mai mult de 12,5% daca am mers peste 30-50 km vara cu clima si aglomeratie....

Pe distante scurte sare la 13-15,in iarna si 18%.....

Afara ,pilot automat,autostrada 120km/h sau Buc -Brasov 70-90km/h 7,5-9%- depinde daca faci sau nu excese de depasire....

Nu este o masina pentru sportivi....cei 163 Cp isi fac treaba foarte bine , dar este ca si cum ai concura impotriva unor scaune super sport cu o canapea din piele....

Editat de RZV

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Noutati....

Am gasit o masina identica la dezmembrat- am cumparat aripa drapta fata care a fost julita si reparata prost de fostul.

Urmeaza sa o schimb dupa sarbatori. Si sa fac ceva curatenie-intretinere pe acolo.

In aceeasi ordine de idei, stie cineva unde pot sa trag o intretinere ieftin si bun? ceara cavitati, chestii...sau de unde pot procura asa ceva ca pot sa mi-o fac si singur.....

Link spre comentariu

... ieftin si bun ...

Mai crezi in Mos Craciun ... sau Iepurasul de Paste ca-i de sezon ...

ceara cavitati, chestii...

Esti off forum. Fugi la detailing-club.ro si documenteaza-te.

ca pot sa mi-o fac si singur.....

Sunt convins. Esti indemanatic.

Te salut cu drag si iti doresc Paste Fericit!!! Cand ne vedem, ne-o ciocani ouale retroactiv.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Svreni....:ha: invers Leredeu..... :ha::ha::ha::ha::ha::ha:

Mi-ai facut ziua.mos Craciun, ouale proprii de ciocnit,si detailing -club... ce vrei mah, fiecare cu ce poate.

Stii cum am eu un amic, care de cite ori ma vede imi spune..... Bah, da-i frumoasa mah....:ha::ha:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Revin cu venirea primaverii cu ceva chef de munca.

Feedback din iarna- Qadradrive adica LSD fata spate pe masina asta face toti banii iarna pe zapada.Combinat cu cutia de viteze mercedes pe 2,7 CDI asta, care te lasa sa schimbi manual 1-2-3-4.

Masina pentru offroad o consider slabuta si costisitoare ca investitii-upgrade-intretinere-randament.Este in schimb compromisul ideal pentru un 4x4 multifunctional cu maxim dotari standard de care te poti folosi in orice situatie daca-i stii limitele.De cele mai multe ori,daca starea tehnica o permite,limitele masinii sunt net superioare soferului/detinatorului normal.

Nu, nu o vind dar vroiam sa mentionez niste chestii.....

Am umblat la stopurile spate care aveau o lumina din ce in ce mai slaba si nu intelegeam fenomenul....

Unde era mai important(frina-pozitie), cineva din trecut montase LED,stiam dar ce tiganie de led nu aveam habar....

Am schimbat toate becurile,curatat,solutie de contacte,acum alta viata...

-Mentionez ca din aceeasi cauza cu ~2 saptamani in urma am fost la un amic care se ocupa cu becuri led si prostii din astea.Mi-a spus din start sa renunt sa montez asa ceva,sunt proste, se ard,sunt scumpe si nu merita investitia.Motiv pentru care am devalizat stocul unui magazin on-line ieftin de becuri P27/7W.

Ca o paranteza, in Bucuresti la magazin de piese, becurile erau 15-25 lei/buc....am dat 5 lei on line si sunt Philips....

[ATTACH=CONFIG]207823[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]207822[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]207824[/ATTACH]

maxim 3 luni mai tarziu....am deja 2 becuri arse :grin: nu sunt cele philips, sunt ce am reciclat cele no name....

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

A mai venit caldura,am mai gasit un pacanit, trosnit mai nu baga rece decat cind vrea mai nou....testat, verificat si

cod eroare 52,54,56...toate cele 3 blend door sunt rupte.

Urmeaza operatia magica de desfacut tot bordul si schimbat cu unele metalice, garantate pe viata.

Viata e nosol fara clima bizona si recirculare........:ha:

Editat de Astral

Link spre comentariu

Gasit,cumparat,in livrare momentan,via E-bay un chit cu toate cele 3 Blend Doors-stinga-dreapta si recirculare plus cele trei stifturi de actionare,toate confectionate din Aluminiu. :grin:

pretul 110Lire sau 635 lei....

In Bucuresti pe stoc cele de la Crown sunt 530 lei cu o bucata usa metalica si una plastic - in varianta cu taiat bordul.

Am ales varianta mai sigura si mai grea-dat bord jos,verificat,curatat tot si inlocuit problemele.toate problemele.

Intre timp ieri a bagat rece destul de ok,in razbunare fata de suma si nervii alocati problemei...:ha:

Link spre comentariu

Am un suflet mic de care nu vreau sa ma lipsesc o noapte....nici de bucuria trezirii si a biberoanelor.....

Au ajuns astazi piesele manufacturate din alu....arata bine si imens de mici pentru suma cheltuita.

Ramane sa aloc timp si bere pentru Pitesti:br

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Cum nu uit niciodata datoriile nici de dat nici de luat :ha::ha::ha: am de trimis niste lazi la Pitesti...cu multumiri.

Au fost schimbate usile,desfacut, inlocuit ,totul functional acum.

Trebuie sa verific instalatia de AC,dupa 3-4 zile a pierdut freonul...BGP...dar cind are,ingheata mana pe volan :ha:

Dovezile cele vechi si rupte, cele noi montate,radiatorul interior caramida si ultima,cu Distonocalm.....doua zile de munca pentru cunoscatori....

36458656_12082014435(Medium).thumb.jpg.9dd19e685799aadea001f0e2f4c5ba05.jpg

1390685024_12082014430(Medium).thumb.jpg.6343354df4dcdbf0f460ec65373e8f82.jpg

939976452_12082014427(Medium).thumb.jpg.c207d0af0b5fee1b8d2ee31d8cab0168.jpg

815241994_12082014433(Medium).thumb.jpg.66d30230cd3806dd83aaf93ab3902a42.jpg

Editat de RZV

Link spre comentariu

Cum nu uit niciodata datoriile nici de dat nici de luat :ha::ha::ha: am de trimis niste lazi la Pitesti...cu multumiri.

Au fost schimbate usile,desfacut, inlocuit ,totul functional acum.

Trebuie sa verific instalatia de AC,dupa 3-4 zile a pierdut freonul...BGP...dar cind are,ingheata mana pe volan :ha:

Dovezile cele vechi si rupte, cele noi montate,radiatorul interior caramida si ultima,cu Distonocalm.....doua zile de munca pentru cunoscatori....

Radiatorul de caldura eu l-am facut la Brasov,m-a costat 230 lei.

Link spre comentariu

Radiatorul de caldura eu l-am facut la Brasov,m-a costat 230 lei.

Pai nu pretul este problema,radiatorul a fost curatat fain frumos si repus in drepturi.problema vine de pe undeva de prin instalatie, un O ring ceva, ceva ce nu mai etanseaza....

Va trebui verificat.

Link spre comentariu

Pai nu pretul este problema,radiatorul a fost curatat fain frumos si repus in drepturi.problema vine de pe undeva de prin instalatie, un O ring ceva, ceva ce nu mai etanseaza....

Va trebui verificat.

Si impartasit cu restul cetatenilor care nu vor sa sufere de frig in iarna asta... :D :D :D

Link spre comentariu

pai impartasesc, caldura o sa bage fara probleme si fara AC.

Caldura in schimb fara AC este nasol de suportat...

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Acum ca o ai de ceva timp poti spune ca odata pusa la punct nu mai ai probleme/emotii si ca poti pleca la drum lung la orice ora din zi sau noapte bazandu-te pe tigaie?

firekeeper
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare