Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi-am luat Patrol 4.2 D !

dulceanu ionel

Postări Recomandate

De ieri sunt posesorul unui patrol lung 4.2 englezoi si inmatriculat in bulgaria.Pe carte scrie 91Kw,pompa rotativa si banuiesc ca este modelul de varf pt anul ei(1994).

Dotari : interior piele,scaune incalzite,punte spate cu blocant si frane pe disc,radio cu cd original nissan,AC,oglinzi cromate.

Defecte remediabile sper : capsula blocant sparta,radiator AC lipsa,incalzire scaune,radiatorul este identic cu cel de 2.8(poate este identic si nu stiu eu),revize punte fata(sfere umede de ulei),vascocuplaj pe direct(oare merge de 2.8?),motorasele la apa de la stergatoare nu lucrau(remediat erau blocate),frana de mana nu lucreaza deloc(in interiorul tamburului lipsesc ferodourile si arcurile aferente),kilometrajul nu merge(defecta sonda de pe cutie).

Masina are rapoarete schimbate de 2,8,rotile sunt de 32x11,5x15 bfg ,At-uri si motorul merge cam turat ,la 3000 de ture aveam113 km,la 2600 km aveam 97 si banuiesc ca de aici iese si consumul de 12,5(bucuresti-galati 32 l,250 Km)

Sunt in dilema pentru ca nu stiu ce sa fac pt ca acuma am un patrol de 2,8, scurt,volan normal,inmatriculata in bulgaria,autoutilitara in acte in curs de inmatriculare in Ro si vreiam sa-i transplantez motorul si cutia si restul la vanzare.Varianta 2 sa pastrez englezoaica si sa o modific cu roti de 35,etc.

Sunt avantaje si dezavantaje cea lung este mai abila in teren dar cea lunga este mai spatioasa si la mine este folosita zilnic+plus ca plec mai mereu la pescuit,mai trag si barci,rulota.

Orice sugestie este bine venita pe topicul masinii de pe link-ul d mai jos, atat pt reparatii cat si pentru care masina sa o pastrez. :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75573-Mi-am-luat-Patrol-4-2-D-!&p=844615#post844615

265973462_patrol4.2.jpg.b214392018830551ec3e192cceab0544.jpg344231544_2012-11-3015_30_12.jpg.37b964166e0030029bd9b73023bb71a6.jpg

Editat de Astral

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mi-am luat Patrol 4.2 D !

Masina lui @Dulceanu merita si ea un topic dedicat, asa ca puteti sa-i raspundeti pe link-ul de mai jos, ca sa nu se piarda informatia in topicul asta imens :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75573-Mi-am-luat-Patrol-4-2-D-!&p=844615#post844615

:h5

Link spre comentariu

Sa stapaniti sanatos achizitia ! Si eu sint de aceeasi parere cu @Yonutz referitor la ce masina sa pastrati :grin: : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50782-Noi-posesorii-de-Patrol-4-2&p=844461&viewfull=1#post844461 .

Bafta !

Cu respect,

Teodor.

4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

Multumesc astral,chiar vreiam sa deschid un popic separat pe tema asta.

Este interesant ce au zis colegii mai sus(Yonutz si Teodor ),dar nu pot sa pastrez 2 Patroale in functiune si cu actele la zi mai ales ca mai am un turism mic pentru deplasari mai rapide si consum mic.Cu masina scurta nu am avut simtit nevoie de spatiu mai mult pt bagaje pt ca la pescuit pot sa plec cu 4 pessoane si bagajul il pun in barca sau pe portbagaj,cu rulota tot asa bagajele aferente le bag in rulota,la expeditii si off-rod dinala mai grav merg numai 2 persoane si am loc in spate pt bagaje mai mult seara mut bagajele sus pe portbafaj sau sub masina si dorm in spate in masina ca acasa.

Raman pe varianta olandeza cu inima de englezoaica si cu numere in continuare de bulgaria pentru ca imi confera cateva avantaje:

1-pot sa parchez in oras in locuri nepermise si interzise fara sa ma doara capul-vine comunitarul face poze noteaza numarul si pleaca cum a venit

2-la cleltuieli(asig.itp si impozit)tot bulgaria castiga chiar daca masina este autoutilitara si stau asa pana se nasoleste treaba

3-ii f*** si eu cu rovinieta cat pot ca la ce drumuri avem(am scapat pana acuma,nu m-a oprit nimeni)

4-nr de bulgaria este ca si nr de bucuresti(multe sunt de lesing) prezent in toata tara si nu stie nimeni din ce judet esti.Am costatat ca unii participanti la trafic sunt mai rai cu altii din alte judete mai ales cand vad un moldovean prin ardeal(da-te bai sarma mai incolo sau in sant daca se poate:ha:),asa mai bine golan cu nr de bulgaria si cu masina mare-si aia cu X6 si Ml-uri imi dau prioritate chiar daca nu am.

Studiez un pic problema si ma apuc de transplant,convoc echipa de manglii(cos si sclipici) si ne apucam de treaba la atelierul harniciei asa usor ca iarna-i lunga,mai bem un vin viert mai facem un gratar si cand se goleste butoiul poate terminam si noi treaba.

Am cautat cateva poze cu olandeza ,cu aia lunga nu mai fac eu urcari prin cascade.

Offf am vazut cateva poze si mi-a venit un dor de duca.

1022124072_2012-07-0514_32_30.thumb.jpg.dd2fa82af9aedbf5aca99dbd3b2903d4.jpgIMG_4864.thumb.jpg.40372d2f6c5005083c05d578728b5da0.jpg221120102121.thumb.jpg.9fe0e291f4b8bb9bde549cf2be1d6f08.jpg

Editat de dulceanu ionel

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Ionica fara frica, abia astept sa ne apucam de "stricat" si troaca asta! O sa iasa ceva gen dulap ranforsat si cocotzat, de-o sa fuga galatzenii din calea ta. Hotaraste-te pe care-o pastrezi si...la treaba!

Link spre comentariu

Incredibil cat de multe chestii faine se pot face daca ai numere de Bg.

Poti sa lovesti chiar si un padurar ... mai ales daca-i ungur ... :uameni

Asa s-a nimerit ca daca era roman tot asa procedam.Ai fost vrodata prin padurile din covasna si harghita sa vezi ce cotropire este pe acolo.Nu ma mandresc cu chestia asta dar omul a cautat-o grav si noi il incurcam adica il tineam din treaba cu furatul lemnului.Pt a nu mai continuam pe tema asta reeeditez si retag cele scrise mai sus.

Editat de dulceanu ionel

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

la expeditii si off-rod dinala mai grav merg numai 2 persoane si am loc in spate pt bagaje mai mult seara mut bagajele sus pe portbafaj sau sub masina si dorm in spate in masina ca acasa.

Am o curiozitate:ai construit un sistem anume,genul de modalitate constructiva cu podea inaltata asa cum am vazut la unii posesori de masini in varianta cu 4 usi,sau cum dormi atat de comod?Mai mult,daca sunteti doi,aveti loc amandoi in conditii ok?

Pe cand ati hotarat sa incepeti lucrarea?Astept cu nerabdare,bafta!

Editat de atar
Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Am o curiozitate:ai construit un sistem anume,genul de modalitate constructiva cu podea inaltata asa cum am vazut la unii posesori de masini in varianta cu 4 usi,sau cum dormi atat de comod?Mai mult,daca sunteti doi,aveti loc amandoi in conditii ok?

Pe cand ati hotarat sa incepeti lucrarea?Astept cu nerabdare,bafta!

Masina fiind utilitara nu am bancheta din spate si ramane ca o platforma,banchetele din fata le rabatez cat mai mult catre borb,intind niste saltele si stai ca sobolanul in siloz.Eu am inaltimea de 1,74 si sotia mai putin si incapem la limita dar cred ca persoanele mai inalte ar dormi un pic incomod.Iti fac o poza sa iti arat cum arata masina in interior.

Editat de atar

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Multumesc Ionele,astept.

Te-am facut sa astepti un pic.Gasisem cateva poze cu patul facut in masina dar nu a vrut consoarta sa le arat(a zis ca nu este machiata:ha:),dar ca idee am facut 2 poze ca sa se vada ca este loc de dormit.

Legat de masini nu am luat inca nici-o decizie pe ca s-o pastrez,am lasat sa treaca sarbatorile si dupa sf. ion ma apuc de treaba.1665060599_2012-12-1909_40_40.thumb.jpg.c8a1d9d8799dcf511f431f4258ab3d97.jpg235721001_2012-12-1909_40_28.jpg.90f1595464cfb2e7a197804610d782eb.jpg

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Te-am facut sa astepti un pic.Gasisem cateva poze cu patul facut in masina dar nu a vrut consoarta sa le arat(a zis ca nu este machiata:ha:),dar ca idee am facut 2 poze ca sa se vada ca este loc de dormit.

:ha: Multumesc.Iti doresc un An Nou cu bucurii!

Legat de masini nu am luat inca nici-o decizie pe ca s-o pastrez,am lasat sa treaca sarbatorile si dupa sf. ion ma apuc de treaba.[ATTACH=CONFIG]162563[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162564[/ATTACH]

Spor la treaba.Legat de asta,@cos ce zice,pe care varianta sa ramai?

Link spre comentariu

Off topic.Un fel de Later Edit:

Te-am facut sa astepti un pic.Gasisem cateva poze cu patul facut in masina dar nu a vrut consoarta sa le arat(a zis ca nu este machiata:ha:)

Pozele erau ceva de genul asta?:wink:

http://i1279.photobucket.com/albums/y535/nomadlogistic/bed-girl-morning-sleeping.jpg

ps.Prezint scuze Doamnei pentru impolitete.

Link spre comentariu

Ioane , ai sfeclit-o de capatul mic ...

Recomand sa nu recunosti nimic ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Masina lui este lunga si facuta pt expeditii eu sunt mai mult cu iesirile prietenesti de weekend unde bem,mancam si facem off-rooad.Lui cos ii place cat mai luuuuunga :ha:.

Apropos de consoarta: a citit a mea aceasta postare.Comentariul ei: "Daca iesirea se desfasoara in ordinea in care a scris dinsul,cred ca off road inseamna drumul pana la locul de gratareala si inapoi acasa...":2dr:ha::ha:

Ca sa dreg busuiocul,i-am raspuns ca nu sunt toti ca mine,aici exista si oameni seriosi.:ha:

Link spre comentariu

Motivul pentru care prefer masina lunga e simplu - prefer sa am decat sa imi lipseasca . Daca am mult calabalac dupa mine , inseamna ca mintea mea il vede necesar ... ce nu-mi trebuie nu ma tenteaza .

Si mai e avantajul la masina lunga - dormi relaxat , a se vedea cat mai am loc mai am la cap ...si am 173 , fara ciorapi ...709287903_P1070379(Medium).JPG.20db1c08b13bf9c4618eb3322c1acd12.JPG1967609006_P1070706(Medium).JPG.e0994858b9d5f90be7d8cf6f8be78e0e.JPG1948359399_P1070758(Medium).JPG.8119dae00f56f7a57c9cea69fa909866.JPG

In mod normal merg cu toate asternute , gata de odihna . Am avut destule cazuri in care am tras pe dreapta , m-am spalat pe picioare fara sa cobor din masina , am oprit motorul si m-am culcat . Dimineata am cercetat unde eram si pe unde ies ....

Editat de cos

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Prima intrebare - cam nu , ca nu-i inculpatu' ala , si probabilitatile sunt mici , tinand cont de evolutia lucrurilor ...Oricum , respectele mele , raman dator si sper ca nu pe termen nedefinit .

A doua - cam da , dar e mult de explicat ....

A treia intrebare mi-o pun singur - o sa ma besteleasca Ion ca ma bagai peste patrudoiu' lui ?... si daca , e posibil sa ma spal cu o tuica d'aia de pere padurete ?...

Link spre comentariu

In discutia asta nu ma bag, da` la tuica ...parca m-ar tenta...!

Abia astept sa ne apucam sa distrugem patrudoiu` lu` Ion...!

Sunt curios daca drujba aia din atelier poate taia suporti de motor de patrudoi ! :)

Link spre comentariu

In discutia asta nu ma bag, da` la tuica ...parca m-ar tenta...!

Abia astept sa ne apucam sa distrugem patrudoiu` lu` Ion...!

Sunt curios daca drujba aia din atelier poate taia suporti de motor de patrudoi ! :)

Pai s-a hotarat Ion sa pastreze olandeza?Ca ieri inca nu stia ce decizie va lua.

Link spre comentariu

M-am hotarat le pastrez pe amnandoua cat am sa pot .Am avut un pic de timp liber si am facut o revizie generala la puntea fata pt ca semeringurile erau obosite si curgea ulei pe la sfere,am spalat toti rulmentii,planetara si curatat culisantele care erau blocate si franarea era ineficienta.Cu ocazia asta am schimbat si uleiul in motor si in puntea fata.Urmeaza puntea spate cat de curand.272096137_2013-01-0415_12_22.thumb.jpg.0146978c127fedc510a8052146752b21.jpg166622060_2013-01-0415_12_41.thumb.jpg.576aa493e70a9343f648252498cb9581.jpg321437160_2013-01-0416_36_16.thumb.jpg.255fb799c0127b9ba51b0ecbb8a80eed.jpg1703393116_2013-01-0416_36_40.thumb.jpg.25afb4e5ff821aac06bc9f6e6ea17cd8.jpg1568868054_2013-01-0418_15_55.thumb.jpg.5be8048a5e5d5a2a9a464e8ab6a9b18d.jpg

Editat de dulceanu ionel

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare