Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi-am luat Patrol 4.2 D !

dulceanu ionel

Postări Recomandate

Re: Mi-am luat Patrol 4.2 D !

Care sunt primele impresii cu 4.2-ul? Cum se simte fata de 2.8 turbo? Consumul cum se prezinta?

Daca citesti acest topic de la inceput,ai sa vezi si care sunt primele impresii ale lui ionel...precum si consumul.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50782-Noi-posesorii-de-Patrol-4-2&p=844461&viewfull=1#post844461

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Care sunt primele impresii cu 4.2-ul? Cum se simte fata de 2.8 turbo? Consumul cum se prezinta?

Este diferenta enorma intre motoare.Asta de 4,2 are raporte de 2,8 si plec direct cu viteza a 2-a cu scartait de roti ca un Bmw si la 40-50 km/h pot sa merd deja cu a 5-a si am 1200 rotatii.Cel de 2,8 este cateodata inervant de puturos si pana nu intra turbina(1700 rotatii) nu te intelegi cu el ,de aici rezulta si consumul mai mic cam cu 2 l pt cel de 4,2.Am in vedere achizitionarea unor anvelope de 35.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns. Deci numai avantaje la 4.2 versus 2.8.... Se gasesc piese pentru el? 2.8-urile sunt ceva mai raspandite... Cat sunt taxele anuale la BG pentru 4.2? Te bate gandul sa ii montezi si o turbina pe viitor?

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Buna ziua, domnule Ionel.

Daca luati 35-uri si nu folositi 32-urile AT cu care a fost incaltata initial (din prezentarea de pe topicul "Noi, posesori de Patrol 4,2), ma intereseaza pe mine niste AT-uri. Dati-mi un semn daca vreti sa vindeti 32-urile.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Buna ziua, domnule Ionel.

Daca luati 35-uri si nu folositi 32-urile AT cu care a fost incaltata initial (din prezentarea de pe topicul "Noi, posesori de Patrol 4,2), ma intereseaza pe mine niste AT-uri. Dati-mi un semn daca vreti sa vindeti 32-urile.

Te anunt.Tinta mea este sa trec pe 35-uri si va trebui sa le vand sau eventual poate gasesc sa fac un schimb si sa dau diferenta.

Intre timp am mai facut un test de compresie sa vad cata viata mai are in el pentru ca am aflat ca motorului i-a fost schimbata chiuloasa.

Testul de compresie pe fiecare piston :

1-32

2-32

3-31

4-30,5

5-32

6-32

Eu zic ca valorile sunt bune.Am mai verificat si bujiile daca tot le-am dat jos pt.testarea compresiei si 3 erau NGK si 3 alta marca care aveau timpul de lucru dublu fata de NGK.Am dat comanda de 3 bujii(cost 58 ron/buc).

Editat de dulceanu ionel

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

In teren si 'autobusul' meu sta pe 36'' (INTERCO TSL SUPERSWAMPER). Si sunt foarte incantat de combinatie.

Dar pe asfalt daca pun 31'' arata ca pe scobitori, de aceea ma uitasem dupa ceva AT-uri de 32'' sau 33'' (chit ca am in garaj un set de 33X10,5X15, dar sunt MT-uri BFG KM2 si probabil ca le voi scoate si eu la vanzare sau la schimb, ca stau degeaba pe acolo de cand am luat TSL-urile).

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

[ATTACH=CONFIG]188164[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]188165[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]188166[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]188167[/ATTACH]

Ooo, arata foarte bine! Ai si poze cu bara fata? E finalizata?

Editat de Kibitz

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare