Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

top 10 modificari samurai

tcmihai

Postări Recomandate

haideti sa facem un top 10 cu ce modificari a-ti aduce la un samurai stock cu are se va merge strict offroad

ar fi interesant sa aflam ceva opinii ale diversilor utilizatori

topul meu:

1 roll cage

2 troliu fata

3 roti 31 profil offroad

4 blocant spate

5 reductii punti

6 arcuri yj

7 amortizore potrivite pentru arcurile de yj

8 power steering

9 o bara fata heavy duty

10 praguri laterale

Mishu 0729 963 330
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: top 10 modificari samurai

Ce fel de offroad, de concurs sau de placere pentru iesiri prietenesti?

Daca e pentru concurs toate aceastea isi au rostu poate si punti de patrol sau toyota.

Daca e pentru placere sincer nu vad rostu unui rollcage si toti pe 31.

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

Daca e pentru placere sincer nu vad rostu unui rollcage si toti pe 31.

Un roll cage eu zic ca isi are rostu si in off - road pentru placere deorece am vazut masini puse pe o parte facand acest tip de off - road si roll cage - ul a fost de ajutor :wink: .

Cu respect,

Teodor.

4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

haideti sa facem un top 10 cu ce modificari a-ti aduce la un samurai stock cu are se va merge strict offroad

ar fi interesant sa aflam ceva opinii ale diversilor utilizatori

topul meu:

1 roll cage

2 troliu fata

3 roti 31 profil offroad

4 blocant spate

5 reductii punti

6 arcuri yj

7 amortizore potrivite pentru arcurile de yj

8 power steering

9 o bara fata heavy duty

10 praguri laterale

Eu le-am bifat toate de pe lista ta in afara de rollcage(am totusi rollbar), si masina mea nu e folosita strict offroad.

4x4
Link spre comentariu

:ha::ha: super tare filmu

iar legat de rollcage il pui pe masina daca vrei sa te dai pe unde vezi cu ochii, dar daca mergi constient si precaut nu vad de ce as cara aproximativ 50-80 de kg de fier dupa mine.

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

Roll cage-ul cred ca e prioritar la o masina care iese de pe asfalt , oricat de safe crezi tu ca mergi apare neprevazutul si iti rupi gatul pt ca nu ai vrut sa cari cu tine alea 50 de kg de teava

M-am rasturnat de mai multe ori cu masina relativ rasturnari minore dar de fiecare data pt ca am cautat sa merg mai mult si mai departe decat limitele mele sau ale masinii. Nu am patit niciodata nimic grav.

Insa o singura data m-am rasturnat fara sa ''mi-o caut'' venind din teren spre casa , pe drum forestier pe unde merge orice bade cu tractoru , un drum fara nici un fel de dificultate...dar o clipa de neatentie si o urma mai adanca de tractor mascata de frunze a dus la o rasturnare grava. Am indoit puntea spate la samurai deci am dat bine de tot -rollcage-ul m-a salvat. A fost cea mai buna investitie de pe masina mea .

Link spre comentariu

Mai jos e topul meu cu ce am si cu ce mai trebuie

asta am:

1-bara fata/spate HD

2-troliu fata

3-arcuri +5

4- telescoape procomp

5- reductor modificat

6-cauciucuri silverstone extreme 31

7- scaune comfortabile :))

8-centuri 4 puncte

9-cercei bumerang

10-suspension lift

ce ar mai trebui:

1- rollcage

2-blocant spate

3-servodirectie

Editat de ady_petre
Link spre comentariu

Strict offroad:

1. punti Volvo/Toyota/Nissan + coilovere + dir asistata hidraulic

2. renuntat caroserie + rollcage

3. troliu fata-spate

4. motor

mda,

punti +cardane, + suspensie+motor+ cage = buggy

ce mai ramane de samurai?

Mishu 0729 963 330
Link spre comentariu

Foarte bun topicul, felicitari! :h5

Pentru un samurai folosit doar in offroad ordinea ar fi dupa mine urmatoarea... si n-o sa ma opresc la doar 10 modificari:

1. Rollcage sau rollbar... nu stiu care e una si care e cealalta, eu unu as prefera varianta cu tevi pe dinauntru pentru a nu strica aspectul exterior al masinii. In cazul unei rasturnari periculoase oricare ar fi varianta aleasa masina se face muci dar macar pana atunci sa arate bine :ha:

2. Statie radio. Daca vrei sa faci offroad este clar ca vei iesi insotit de inca o masina cel putin. Fara statie radio comunicarea este dificila iar acest lucru ar putea conduce la diverse complicatii;

3. Cauciucuri profil Simex;

4. Troliu... de preferat cu tot cu bara HD pentru ca placa de troliu nu este foarte ieftina oricum;

5. Inaltare masina, de preferat din suspensie. Pentru bugete mici se poate si o combinatie de cercei alungiti + un mic body lift;

6. Schimbare reductii;

7. Cauciucuri profil Simex mai mari. Deh... va trebui sa le vindeti pe primele!

8. Blocant spate;

9. Proiectoare fata + spate (pe spate sunt mai importante intrucat pe fata aveti deja faruri iar daca va prinde noaptea prin padure si va trebui sa dati inapoi veti fi surprinsi de cati copaci invizibili exista :grin:)

10. Servodirectie;

11. Frane spate pe discuri (neaparat trebuie schimbat si sistemul franei de mana cu ocazia asta);

12. Planetare HD + blocant fata (astea merg schimbate doar impreuna - una fara cealalta nu se poate);

13. Suspensie pe elicoidale :grin:

14. Motor mai puternic :grin:

15. Punti de Toyota sau Patrol

...

16. Alta masina :ha::ha:

:h5

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare