pitonul Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 HARTA RUTELOR ... PENTRU ORIUNDE, PENTRU PRETUTINDENI. FOARTE UTILA. Jos palaria pentru cine a facut acest lucru. Acest site este uimitor. Alegeti orasul de plecare si orasul de sosire, apasati Start searching si va va arata ruta, prin toate modurile de transport. Ruta cu harta, catre orice destinatie din lume cu Avion /Autobuz / Tren. Doar faceti click pe link-ul de mai jos si mergeti mai departe. http://www.rome2rio.com/ Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor Foarte util link - ul ! Multumim :tk Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor Foarte utila dar esti dependent de internet.Eu am o aplicatie SONY map care tot asa iti calculeaza ruta si iti arat traseul pe km in 2 sau 3 puncte si nu esti dependent intenet.Este posibil sa existe o varianta imbunatatita si la zi a color de la sony map. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor La mine a facut-o lata. :grin: I-am dat sa imi afiseze traseul rutier dintre Baia Mare si Cluj Napoca. Mi-a facut un traseu de 243 de km (in loc de 150 de km) si care trece prin Satu Mare. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor am incercat si eu o simulare , de la cluj la campeni judetul alba , nu m-a pus sa inconjor numai vreo 100 de km :wink: un alt site care iti face un oarecare traseu , in plus mai iti da si cel putin 2 alternative , este http://distanta.ro/ eu l-am folosit si mi s-a parut ok nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor La mine a facut-o lata. :grin: I-am dat sa imi afiseze traseul rutier dintre Baia Mare si Cluj Napoca. Mi-a facut un traseu de 243 de km (in loc de 150 de km) si care trece prin Satu Mare. :ha: [ATTACH=CONFIG]160054[/ATTACH] Ia incearca sa vezi cum se poate ajunge de la Dej la Baia Mare:ha::ha::ha::ha::ha: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor La noi, probabil, traseele sunt cele de offroad. Daca dai Bucuresti-Pitesti,de ex. te duce pe vechiul drum, prin Titu. La Ploiesti prin Buftea. Interesul ramane ptr. destinatiile externe. Rome2rio, based in Melbourne, Australia, is organising the world's transport information. The company offers a multi-modal, door-to-door travel search engine that returns itineraries which may include air, train, coach, ferry, mass transit and driving options to and from any location. Users of Rome2rio don't need to search multiple websites to research and compare their travel options. Rome2rio provides answers to questions like “Do I have to fly, or can I go by train or car?”; “I'm going to Martha's Vineyard: how do I get there from London?”; “I'm visiting six cities and towns across Europe: show me the best itinerary including air, rail and driving options”. Rome2rio's platform utilises a vast, purpose built, worldwide repository of air, rail, coach, ferry and mass transit routes. The platform is available for integration into web and mobile applications via API and White Label solutions. The platform is capable of long-distance (inter-city) trip planning as well as local (intra-city) journey planning. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 (editat) Re: Harta hartilor Facand o comparatie intre Rome2rio si Google Maps : traseu Brad ( Hunedoara ) - Campina ( Prahova ) . Diferenta este una foarte mica : 374,8 km 5 h 20 min pe Rome2rio si 376 km 5 h 35 min pe Google Maps . In schimb traseul de mai sus ( Baia Mare - Cluj Napoca ) , pe Google Maps apare cel de 150 km si de 172 km nici gand 243,1 km de pe Rome2rio . In acest sens este mai avantajos Google Maps si ai mai multe alternative dar poti sa alegi doar masina sau mersul pe jos . Facand alta comparatie : Terrassa , Spania - Brad ( Hunedoara ) . Aceeasi diferenta mica precum primul traseu ( Brad - Campina ) . In concluzie , pentru distante mai mici folositi Google Maps sau altele dar pentru distante mai mari Rome2rio este foarte complet avand optiunea de a alege intre tren , avion , masina ... distanta.ro am observat ca iti ofera acelasi traseu ca Google Maps . Cu respect, Teodor. Editat Decembrie 9, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Range MDM Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor HARTA RUTELOR ... PENTRU ORIUNDE, PENTRU PRETUTINDENI. FOARTE UTILA. Jos palaria pentru cine a facut acest lucru. Acest site este uimitor. Alegeti orasul de plecare si orasul de sosire, apasati Start searching si va va arata ruta, prin toate modurile de transport. Ruta cu harta, catre orice destinatie din lume cu Avion /Autobuz / Tren. Doar faceti click pe link-ul de mai jos si mergeti mai departe. http://www.rome2rio.com/ Asta-i sa vezi avioanele on-line, pentru cine doreste sa vada rutele si locatia cursei instantaneu. Intra aici http://www.flightradar24.com/ :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor Asta-i sa vezi avioanele on-line, pentru cine doreste sa vada rutele si locatia cursei instantaneu. Intra aici http://www.flightradar24.com/ :wink: Interesanta treaba. Oare chiar e pe bune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor La mine a facut-o lata. :grin: I-am dat sa imi afiseze traseul rutier dintre Baia Mare si Cluj Napoca. Mi-a facut un traseu de 243 de km (in loc de 150 de km) si care trece prin Satu Mare. :ha: Bre....astia "stie" ca lucrarile la soselele alea de pe la voi sunt in vesnica reparare si au ales o ruta ocolitoare......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian mgn Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor http://www.viamichelin.com tot de oriunde spre oriunde ... l-am folosit de cateva ori si e ok American components ... russian components ... ALL MADE IN TAIWAN !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor Ce e fain la primul link postat e ca iti da nu trasee de mers cu masina, ci variante pentru transport in comun. Inclusiv companii aeriene care opereaza pe trasee compatibile. Eu zic ca e fain! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor Interesanta treaba. Oare chiar e pe bune? Chiar asta ma intreb si eu ... Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Harta hartilor Asta-i sa vezi avioanele on-line, pentru cine doreste sa vada rutele si locatia cursei instantaneu. Intra aici http://www.flightradar24.com/ :wink: Interesanta treaba. Oare chiar e pe bune? Chiar e pe bune: se pot vizualiza traseele curselor comerciale in timp real, pe aproape intreg spatiu aerian al planetei (fiind in stransa legatura cu radarele de supraveghere ale aviatiei civile, sunt unele zone cu care inca nu s-a incheiat protocol de preluare a datelor) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Harta hartilor Interesanta treaba. Oare chiar e pe bune? e pe bune, eu o folosesc destul de des, nu numai cind astept sa vad cum cade avionul cu soacra-mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Harta hartilor Asta-i sa vezi avioanele on-line, pentru cine doreste sa vada rutele si locatia cursei instantaneu. Intra aici http://www.flightradar24.com/ :wink: Un alt site, tot pentru pozitia avioanelor.... http://planefinder.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate