air_wolf Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 cine il vrea... are 3.5GB. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Re: toyota EPC Pe ce Windows merge? Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 13, 2008 Autor Partajează Postat Mai 13, 2008 Re: toyota EPC eu il rulez pe XP Pro SP2, desi pe el scrie "for windows 98"... in pdf-ul de instalare scrie de probleme cu NTFS-ul, dar eu n-am avut. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Re: toyota EPC eu il rulez pe XP Pro SP2, desi pe el scrie "for windows 98"... in pdf-ul de instalare scrie de probleme cu NTFS-ul, dar eu n-am avut. Eu am avut-o (problema) dar s-a rezolvat. Oricum, in prezent nu se mai foloseste EPC-ul, ci un program mult mai smecher si mult mai modern. Dar si EPC-ul ramane o chestie faina. Eu il folosesc cu succes de multi ani. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 14, 2008 Autor Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: toyota EPC studiez azi aca pot face ost de el. mie mi-a folosit, am gasit masina. btw, imi poti aduce si mi incuietorile st/dr cu aceeasi cheie? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: toyota EPC TOYOTA EPC on-line, foarte util pentru cine nu doreste sa-l instaleze sau nu-i merge. http://www.toyodiy.com/parts/ The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: toyota EPC TOYOTA EPC on-line, foarte util pentru cine nu doreste sa-l instaleze sau nu-i merge. http://www.toyodiy.com/parts/ Excelent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: toyota EPC Foarte bun.Multumim Edy. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate