emilko Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 (editat) Va salut. Ma intereseaza cum pot verifica electrovalva comanda turbina. La mine (si am mai vazut si pe alta masina) are un furtun cu un filtru in capat. Cand ar trebui sa traga aer pe acolo? La ce turatii? Cei de la reprezentanta mi-au spus ca este defecta, ca nu inchide la turatii mici. Sa inteleg ca la ralanti ar trebui sa nu traga aer pe acel furtun? Daca am opturat furtunul, cand am ambalat-o, am umplut de fum service-ul. Stima. PS. Rog moderatorii sa redenumeasca topicurile gen "Probleme freelander" sau "Probleme motor" etc pentru ca habar n-am unde sa caut. Cred ca pot fi redenumite astfel incat din titlu sa ne dam seama la ce se refera. Editat Decembrie 9, 2012 de emilko LR Freelander 2005 TD4 CV manuala, 5 usi, albastru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 (editat) Re: Cum putem verifica electrovalva de la turbina? Va salut. Ma intereseaza cum pot verifica electrovalva comanda turbina. La mine (si am mai vazut si pe alta masina) are un furtun cu un filtru in capat. Cand ar trebui sa traga aer pe acolo? La ce turatii? Cei de la reprezentanta mi-au spus ca este defecta, ca nu inchide la turatii mici. Sa inteleg ca la ralanti ar trebui sa nu traga aer pe acel furtun? Daca am opturat furtunul, cand am ambalat-o, am umplut de fum service-ul. Stima. PS. Rog moderatorii sa redenumeasca topicurile gen "Probleme freelander" sau "Probleme motor" etc pentru ca habar n-am unde sa caut. Cred ca pot fi redenumite astfel incat din titlu sa ne dam seama la ce se refera. Electrovalva actioneaza pneumatic iar filtrul ala are rolul de a opri praful din aer. Turbina intra cam de la 1500 rpm, si in functie de treapta de viteza (la automate), sarcina, altitudine, baga presiune mai mare sau mai mica. Simptomul cel mai des intalnit este blocarea parghiei de comanda de la pamant/rugina, au incercat sa miste parghia respectiva? La un simplu search "turbina Freelander" o lista cu discutii despre turbina http://forum.club4x4.ro/search.php?searchid=1300618 Editat Decembrie 21, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilko Postat Decembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Cum putem verifica electrovalva de la turbina? Electrovalva actioneaza pneumatic iar filtrul ala are rolul de a opri praful din aer. Turbina intra cam de la 1500 rpm, si in functie de treapta de viteza (la automate), sarcina, altitudine, baga presiune mai mare sau mai mica. Simptomul cel mai des intalnit este blocarea parghiei de comanda de la pamant/rugina, au incercat sa miste parghia respectiva? La un simplu search "turbina Freelander" o lista cu discutii despre turbina http://forum.club4x4.ro/search.php?searchid=1300618 Nu turbina e problema. Ei au spus ca electrovalva nu mai inchide perfect. Deci: la ralanti trebuie sau nu sa traga aer prin filtrul respectiv? LR Freelander 2005 TD4 CV manuala, 5 usi, albastru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Cum putem verifica electrovalva de la turbina? Nu turbina e problema. Ei au spus ca electrovalva nu mai inchide perfect. Deci: la ralanti trebuie sau nu sa traga aer prin filtrul respectiv? La ralanti nu trage aer dar trebuie sa fie deschis in permanenta. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate