Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Opel Frontera 2,5TDS

emvib

Postări Recomandate

Re: Opel Frontera 2,5TDS

astazi am gasit prezoanele de la 2 chiuloase rupte/cele care tin admisia si evacuarea:imi tragea aer fals si imi scotea fum pe linga galerii si chiuloase:unde as putea gasi chiuloase sh bune si la ce pret? multumesc

Cine ti-a umblat in motor nu a aliniat chiuloasele cand l-a montat la loc..Poveste veche.. :old la motorul asta.Asa se intampla cand umbla Dorel la 2.5.Daca ai prezoanele rupte (nu-mi explic cum,mai repede nefiind aliniate n-a putut sa bage galeriile si le-a scos singur) nu trebuie sa schimbi chiuloasa.Trebuie doar sa dai galeriile afara,si mermelesti cumva prezoanele alea.

Si da,se potrivesc de la Chrysler insa din cate stiu sunt 2 modele-se vede usor,la ochi,te iei dupa bujie,trebuie sa fie pozitionata ca la tine.

Editat de SUPERDRAGOS
0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din ce vad eu,are 2 mari diferente-1-bujia e pozitionata in alta parte-gandeste-te daca le poti baga,inclusiv fisele,sa nu se atinga de ceva (conducte,suporti,etc) si 2-prinderea culbutorilor este cu un singur surub,nu cu 2,ca la frontera.In mare ar trebui sa mearga,masoara tijele si inaltimea chiuloase,si daca sunt la fel,aia e..

PS-nu-mi dau seama daca bujia e in antecamera sau nu-si sincer nici nu-mi dau seama cu ce ar afecta.

Prin comparatie,uite cum arata una de Frontera-are prevazut loc de bujie ca la Chrysler,(cu un dop filetat)si loc de prindere a culbutorilor cu un singur surub,probabil sa se puna si pe alea.

PS-cred ca Alin ar putea sa-ti dea mai multe detalii,sigur stie,e mama si tatal lor.Si bunic.. :old

DSCN1920.thumb.JPG.87e66cf8075732ae2a94c2783cb74285.JPG

DSCN1919.thumb.JPG.cd710a31a70e13c8a132dbfff2facef7.JPG

DSCN1918.thumb.JPG.06f0529275cf049bfe5fbcc8df9f54ae.JPG

DSCN1917.thumb.JPG.fb41782fa94c6c629db9634eb66069c9.JPG

DSCN1916.thumb.JPG.30760fc35b0db3bb547784a9f6728403.JPG

DSCN1915.thumb.JPG.66795744626cde37eb70977b480b3a13.JPG

Editat de SUPERDRAGOS
0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

intre timp s-a schimbat saboti spate noi.cabluri frina noi,telescoape spate noi,bendix nou,platou carbuni la electromotor nou,schimbata pompa de frina,termostat nou,schimbat antigel si in ultimul rind schimbat motorul pe care l-am achizitionat sh de la un tip din craiova.Toate bune si frumoase pina am adus masina din service unde am schimbat cele enumerate mai sus,cind am urcat un deal,pe asfalt desigur,presiunea la ulei statea sub prima linie alba de jos,crescuse temperatura pina la trei sferturi si de sub capota ieseau aburi.Cind am deschis capota tot motorul era improscat de antigel.Drept urmare m-am bucurat de un drum de 50km de la service din Vaslui si pina acasa,asa ca m-am hotarit sa o vind urgent.Daca nu se vinde m-ai asteptam pina mai stringem niste capital si ma apuc de facut motorul ca la carte.Detalii despre vinzare la rubrica Mica publicitate-vinzari.

Link spre comentariu

Se pot monta si acel tip de chiulase ,ca vad ca ai si capacul .Eu chiar am mai mare incredere in astfel de chiulase .

...dar daca meseriasul nu a mai facut apare un mare risc ......

Pana la urma le-ai inlocuit sau nu ?ca nu am remarcat :grin:

:h5

Link spre comentariu

deci am inlocuit motorul cu altul sh dar am pierdut antigelul din cauza unui furtun banuiesc ca a cedat din cauza ca meseriasul din service a strins prea tare colierul sau nu l-a strins bine

Link spre comentariu

Pentru alin-jeep:nu am pus chiulasele de mai sus pentru ca am pus alt motor si nici nu am capacul de la ele,nu stiu daca merge capacul de la mine la tipul ala de chiuloase.Si mie mi se par mai solide.

Link spre comentariu

intre timp s-a schimbat saboti spate noi.cabluri frina noi,telescoape spate noi,bendix nou,platou carbuni la electromotor nou,schimbata pompa de frina,termostat nou,schimbat antigel si in ultimul rind schimbat motorul pe care l-am achizitionat sh de la un tip din craiova.Toate bune si frumoase pina am adus masina din service unde am schimbat cele enumerate mai sus,cind am urcat un deal,pe asfalt desigur,presiunea la ulei statea sub prima linie alba de jos,crescuse temperatura pina la trei sferturi si de sub capota ieseau aburi.Cind am deschis capota tot motorul era improscat de antigel.Drept urmare m-am bucurat de un drum de 50km de la service din Vaslui si pina acasa,asa ca m-am hotarit sa o vind urgent.Daca nu se vinde m-ai asteptam pina mai stringem niste capital si ma apuc de facut motorul ca la carte.Detalii despre vinzare la rubrica Mica publicitate-vinzari.

In calitate de posesor de VM, varianta cu vanzarea e cea mai buna pe termen lung.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare