Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intrebare indicatori bord pentru 4wd

the1eyejack

Postări Recomandate

Va salut,

Vin si eu cu o intrebare care poate suna prosteste dar... am cutia cu super select si problema e ca atunci cand trec in 4h din 2h imi clipesc ledurile pt fata si diferential continuu si nu se sting... e normal? In rest in 4hlc si 4llc raman aprinse asa cum trebuie. Am intrebat la mitsu in galati si au zis ca e normal sa faca asa ca se cupleaza automat si nu stiu ce. Voi ce parere aveti?

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: intrebare indicatori bord pentru 4wd

Nu e normal, trebuie sa se stinga, cand schimbi pozitia levierului din 4h in 2h semnalizeaza fata de cateva ori si apoi se stinge. Ai incercat sa misti un pic masina sa vazi daca raman aprinse? Verifica furtunele de vacuum de la diferentiale.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Nu e normal, trebuie sa se stinga, cand schimbi pozitia levierului din 4h in 2h semnalizeaza fata de cateva ori si apoi se stinge. Ai incercat sa misti un pic masina sa vazi daca raman aprinse? Verifica furtunele de vacuum de la diferentiale.

Din 4h in 2h se stinge. din 2h in 4h clipesc ledurile de fata si de diferential si nu se sting. In 4hlc si 4llc raman aprinse.

Editat de the1eyejack
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Cum? Nu ne spui si noua? Asa ar fi frumos... multumim.

cutia de viteze de pe l200 a fost schimbata pe garantie...dupa montaj baietii nu au mai pus mufele, ce controleaza martorii in bord, cum trebuie si de acolo problema. a fost destul de usor de identificat. acum totul este perfect.:banana

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare