cobrra Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 ma intereseaza o cabana eventual vila cu un minim de 3 maxim 5 camere [dormitoare] intr-o zona retrasa la munte accesibila auto 4x4 preferabil zona prahova buzau pentru revelion. fara vecini undeva intre brazi. astept detalii cu poze si impresii aixi sau pe privat. telefon 0721527813 robert ..cobrra..:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Caban Runcosu din Bozioru(acolo unde se tine Luana) organizeaza revelionul. Am fost acum 2 saptamani pe acolo si cica e 150 de euro/pers 3 sau 4 nopti doar mancarea si cazarea, fara bautura. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion vreau ceva cat mai rustic in sensul de autogospodarire:))) merci oricum de pont. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Hmmm ...suntem si noi cateva familii ...toti cu copii interesati de asa ceva ...lasa Mobro ca ma pun eu pe dat telefoane in zilele urmatoare...am asa o idee ...desi acum e putin cam tarziu ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion tot cu pitic vin si eu si un prieten care are o pitica ... baga telefoane :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Dezvoltam in privat ideea, e mult mai sanatos ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Si pe Olteanu` ista cui il lasati....? :ha: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75633-revelion-2012-ceva-variante REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Si pe Olteanu` ista cui il lasati....? :ha: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75633-revelion-2012-ceva-variante hastralule e pi la olt baiatu ...daca vine pe zona nu-i bai ..asa ca ....... Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2012 (editat) Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion astept inca propuneri de locatii...important cat mai departe de civilizatie si de vecini !!!! ceva de genul;http://img707.imageshack.us/img707/1479/cabanalamuntedecraciun.jpg Editat Decembrie 11, 2012 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion sau ceva asa ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion sau ceva asa ? [ATTACH=CONFIG]160138[/ATTACH] nu e rau nici asa.:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Bai Mobra, ai grija cu accesul, ca la fiica-mea e musai sa ajunga Mos Carciun :ha:. Hai ca ne auzim la telefon sa vedem ce facem. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hyundai terracan Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion daca adunati min 16 max 25 pers, o pensiune la 15 km de Manastirea Casin-jud Bacau,30 km de Onesti, unde se termina asfaltul si incep drumurile forestiere,in mijlocul brazilor,curent electric de la panouri solare, ~700 lei\pers mancare si bautura cat incape-n burta, bors de mistret,.... cred ca 3 zile sau nopti? daca va intereseaza va dau tel proprietarilor (prieteni de-ai mei)-! semnal la tel slab, doar cosmote daca veniti cu masini de off road sunt trasee deosebite: M Casin-Poiana sarata, M Casin-Soveja, s. a. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Salutare , pai baga si tu macar o poza cu cabana ce conditii sint !!!! Sint conditii pentru bebelusi ? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion suedia, unde ma duc eu de obicei nu e nimeni pe 30km zilele astea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion suedia, unde ma duc eu de obicei nu e nimeni pe 30km zilele astea :grin: pai din Jamtland e cabana de-am postat-o eu mai devreme... btw, ma stabilesc in Växjö, a picat Ostersund. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion adica la noi la ROMANICA nu mai exista chiar nimic? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Incearca Vadu Cerbului, langa Sfantu Gheorghe de Covasna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 (editat) Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Eu am fost de multe ori la vila asta si mi-a placut. Se afla in Gresu, Vrancea, 40km distanta de Targu Secuiesc. Trasee gramada in preajma, gosposarirea ti-o faci singur, incalzirea cu centrala pe lemne, boiler, 5 dormitoare. Daca se considera reclama se poate sterge http://www.turistinfo.ro/gresu/cazare-gresu/vila_ger-c33058.html Editat Decembrie 14, 2012 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Stiu ca e in afara zonei de interes... si ca e un pic cam departe... dar merita sa arunci un ochi si aici: http://www.kazare.ro/ro/location/3308/cabana-bradet-rachitele/ Zona e de vis, semnalul GSM aproape inexistent (doar Cosmote merge in zona), iar gazda, Doamna Rodica, gateste exceptional! Personal mi-as dori sa pot merge iarna, de sarbatori, acolo! Din pacate serviciul nu-mi prea permite... :( It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hyundai terracan Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Salutare , pai baga si tu macar o poza cu cabana ce conditii sint !!!! Sint conditii pentru bebelusi ? :tk din pacate nu am poze, dar daca vrei fac-conditiile sunt f bune, centrala pe lemne, unele camere au bai altele pe hol,living mare cu semineu,tv, apa calda non stop, au fost multe familii cu copii mici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Acum mai depinde si de pret.La Rinca mie mi-a cerut pe o cabana cu 3 dormitoare,living,bucatarie si o baie,in sistem de autogospodarire de pe 30.12.2012 pina pe 03.01.2013....6500 de lei.Sa pic din picioare cind a spus pretul.Am multumit frumos proprietarului si i-am spus ca daca vreau sa o cumpar ma mai gindesc. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion Acum mai depinde si de pret.La Rinca mie mi-a cerut pe o cabana cu 3 dormitoare,living,bucatarie si o baie,in sistem de autogospodarire de pe 30.12.2012 pina pe 03.01.2013....6500 de lei.Sa pic din picioare cind a spus pretul.Am multumit frumos proprietarului si i-am spus ca daca vreau sa o cumpar ma mai gindesc. De obicei fraier e cel care da, nu cel care cere. Foarte bun raspuns i-ai dat. :grin: Incearca si ei in perioada asta ca in 2-3 zile de inchiriere sa isi scoata toata parleala pe anul viitor/trecut. Oricum, preturi din ce in ce mai mari, conditii la fel daca nu poate mai proaste. Cu zilele astea de ninsoare, cel putin la Iasi, fiecare o sa poata sa se bucure de zapada cat mai aproape de casa. Ma multumeste mancarea facuta acasa, un pahar de vin de casa, si caldura si buna dispozitie din familie. Pentru nebunii la munte, mai este si ianuarie si februarie!:wink: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion de ce nu incerci la pensiunile de pe valea Strambei....ca pe acolo sunteti voi si ursii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lulu_ord Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Caut CABANA-VILA munte zona retrasa pentru revelion salutare. am eu o cabana in zona vatra dornei, in satul Poiana Negrii, retrasa, primul vecin ce la aproximativ 2 km,toate conditiile, centrala pe lemne si sobe, echipata complet, masina de spalat vase, tv, tot ce se poate intr-o casa. are 5 camere,2 bai, MINIM 10 locuri de cazare,etc din pacate nu o am libera de revelion ,doar de Craciun sau cu alte ocazii.ma pute-ti contacta la 0728255730, PM sau lulu_ordinschi@yahoo.com am sa atasez niste poze din vara iar pe luni vin cu poze proaspete... pret negociabil si accesibil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate