Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme de urcare in panta la nissan navara

nina

Postări Recomandate

Buna seara,

Dupa cum am mai scris in februarie ,noi am avut probleme cu cureaua de ventilator la navara noastra ( model 2010 ,automatica 190 cp). Mai nou avem o alta problema masina nu mai trage. Saptamana trecuta am fost in service deoarece calcam acceleratia si se accelera pana la 30-40 km si atat ( cu acceleratia calcata la podea ).Au schimbat o piesa nici nu stiu cum se numeste ( ceva ce regleaza cantitatea de carburan , ca spuneau ca asta a iesit la teste ).Toate bune si frumoase dar masina nu mai trage , nu mai are vlaga sa spun asa. Astazi de exemplu nu am putut urca panta de la iesirea din garaj.Masina era in modul 2H si nu reactiona ,in loc sa urce mergea la vale. Atat de multa zapada sau gheata nu era ca celalti colegi ( cu masini normale ) au urcat fara probleme . Maine o ducem iar in alt service ca nu mai am incredere in cel in care am fost saptamana trecuta, parca asteapta sa iasa masina din garantie sa ne-o repare. E un sentiment aiurea sa stii ca nu poti avea incredere in masina ta. Va rog sa imi spuneti dac ati mai auzit despre asa ceva , daca aveti idee ce ar putea fi. Va multumim

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme de urcare in panta la nissan navara

salve

daca poti sa-mi spui ce DTC ( ce cod defect ) s-a inregistrat in service , ai sanse mari sa te ajut

la fel , m-ar ajuta sa-mi spui CODUL piesei pe care au schimbat-o in service , si la fel m-ar ajuta mult o serie de caroserie

trebuie sa ai niste hartii din service de unde afli informatiile cerute de mine

asa mai pe scurt , cauzele ar putea fii : actuatorul de pe pompa de injectie , rampa , turbo , senzorul de boost si unele "reglaje" care trebuie facute cu scula de diagnoza a lui NISSAN

astept vesti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare