gabarea Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 am gasit pe mobile o lada niva pe motorina http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/lada-niva-gel%C3%A4ndewagen-1-9-diesel-turbodiesel-topp-euskirchen/171861559.html?useCase=SearchSession&lang=ro&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=14400&makeModelVariant1.modelId=12&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=1 au fabricat rusii asa ceva sau lada niva este doar pe benzina? am mai gasit aici una dar zice clar ca e motor de pe un opel kadett, insa pe mobile zice doar ca are motor 1.9 turbodiesel http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66101-vand-lada-niva-diesel&highlight=niva+diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: lada niva turbodiesel din ce stiu eu pe niva sau pus motoare Diesel dar parca au fost cele de 1,9 de peugeot aspirate acum am auzit si de 1,6 de golf turbo dar astea sunt modificari facute de proprietari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mikiduta Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: lada niva turbodiesel De obicei cei care au avut Niva si au mai avut si ceva cunostinte de mecanica,au schimbat motorul pe benzina cu unul diesel pentru a face niste economii la combustibil si unii dintre ei le-au si omologat.Daca masina are un alt motor decit cel original si mai este si omologat la RAR atunci eu cred ca e ok.Probabil si rusii or fi pus motoare diesel dar in aceasta varianta eu nu am auzit sa fie prea multe pe piata. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JohnnyTuning Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 (editat) Re: lada niva turbodiesel Sall,s-au fabricat si niva diesel pentru francezi cu motoare de peugeot 405 1.9td, astea sunt cele mai reusite si bune motoare diesel pt. niva,s-au mai pus si motoare de catre mecanici priceputi cum ar fi de golf 2 1.6d,golf 3 1.9td si multe altele dar nu se compara cu cele de peugeot,daca vrei una cu motor de peugeot o vei gasi greu si doar afara(asa ceva caut si eu pt. niva mea),sa incepi sa o modifici tu nu iti recomand deoarece: ai mult de lucru,cheltuieli prea mari si multe altele Editat Decembrie 16, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mdm Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Re: lada niva turbodiesel Jonny daca vrei motor de peugeot am eu unul de pe un peugeot 406 diesel.Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate