noroc24 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Dupa aproape 1 an am reusit sa dau masina mea veche un L200 din 2000/2001 cu intentia de a`mi lua un Pajero si o masina de oras. Cand m`am vazut cu banii in mana :grin::grin: nu m`am putut abtine si dupa aprigi dezbateri am luat tot un L200 :banana dar mai nou si mai dotat . Urmeaza astazi sau maine sa o incaltam cu BFG 265/70/16, o vizita in rar si apoi o trecere pe noul proprietar. Masina este destul de intretinuta , are climatronic, easy select cutie, dif lock pe spate, lumini hella pe roll bar, si bosh in bullbar. Sper sa ii pun un body-lift pentru ca e cam joasa si nu imi place. In rest deocamdata sunt fff multumit. O zi buna sa aveti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Am revenit :) Felicitari pentru achizitie! Intr-adevar, are cam tot ce-i trebuie. :wink: Sa te bucuri de ea la maxim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Am revenit :) Multumesc mult. Mi`au venit cauciucurile astazi, BFG AT...sunt extrem de multumit de achizitiesi au facut fata cu brio astazi in viscolul de la Suceava. Am o huruiala la in accelerare in 4x4,am fost in service la o constatare si am joc la o cruce cardanica de la cardanul mic ce pleaca din cutia de transfer spre puntea fata. Am comandat`o..90 de lei. Sper sa fie de acolo. In rest toate bune si frumoase :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Am revenit :) Faina achizitia ! Sa o stapaniti sanatos si fara probleme ! Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Decembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2012 (editat) Re: Am revenit :) Am schimbat astazi crucea cardanica, e bun ...dar parca tot mai este o vajaiala...si nu imi dau seama de la ce. As vrea sa montez un kit de inaltare, are cineva un numar sau cum sa dau de baietii din Gura`Humorului care serviseaza 4x4 ? In Suceava nu gasesc pe nimeni specializat...sau poate cunoaste cineva si in Suceava... mi`ar fi de mare folos. Editat Decembrie 14, 2012 de noroc24 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Decembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Re: Am revenit :) Chiar nimeni nu cunoaste ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vulpoiu Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: Am revenit :) bine ai revenit ....acuma am si eu concurentza :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate