nessum Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Re: Bancul zilei ''Spun unii că e mai bine să faci dragoste decît război, dar dacă aveţi chef de amîndouă, căsătoriţi-vă!'' Jerry Seinfeld Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Re: Bancul zilei - Ce motiv de divorţ aveţi? - Se împlinesc trei luni de când soţia mea nu mi-a adresat niciun cuvânt! - V-aş mai da un termen să vă mai gândiţi, astfel de femei se întâlnesc foarte rar… Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 Re: Bancul zilei Ea către el: - Scumpule, ce-ai spune dacă ţi-aş zice că m-am culcat cu cel mai bun prieten al tău? - Aş zice că eşti lesbiană… Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 Re: Bancul zilei Un ginecolog, care are cabinetul la domiciliu, asteapta ultima pacienta la ora 19, care nu se prezinta. Asteapta pana spre 19h30 dupa care se resemneaza, si considerand ziua de lucru terminata isi toarna un wisky si se destinde intr-un fotoliu. Cand, suna la usa si apare pacienta gafaind: - Scuzati-ma va rog, am intarziat foarte mult, dar circulatia era infernala . - Prea tarziu, zice doctorul. Mi-am aranjat instrumentele, sunt un pic baut, lasam pentru data viitoare. Dar daca tot ati venit, va ofer un paharel. Si cum degustau ei wisky-ul discutand, sa aude usa de la intrare. - Aoleu, nevasta-mea, zice doctorul. Repede, dati-va jos chilotii si desfaceti picioarele ...!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Re: Bancul zilei Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Re: Bancul zilei [ATTACH=CONFIG]266275[/ATTACH] And yet, it looks more like a Rover, not a Cruiser ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Re: Bancul zilei And yet, it looks more like a Rover, not a Cruiser ! :ha: Asta era si ironia... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 4, 2016 Partajează Postat Iulie 4, 2016 Re: Bancul zilei Michael și Larry s-au căsătorit în California. Nu-și puteau permite o lună de miere, așa că s-au suit în avion și au aterizat la casa părintească a lui Michael, din Calgary. Dimineața, Johnny, fratele cel mic al lui Michael se trezește și o întreabă pe maică-sa dacă Michael și Larry nu s-au sculat încă? Ea răspunde:"Nu." Zice Johnny:"Știi, ce cred eu?". Maică-sa:"Nu vreau să știu. Mănâncă repede și du-te, că întârzii la școală!" În pauza de prânz, Johnny vine să manânce acasă. O întreabă pe maica-sa:"Michael și Larry nu s-au trezit încă?". Maică-sa:"Nu." "Știi ce cred eu?" "Nu vreau să aud ce crezi tu ! Marș înapoi, la școală" Dupa școală, Johnny se întoarce acasă și o întreabă din nou:"Michael și Larry n-au coborât încă?" Maică-sa, nervoasă:"Nu!!!" "Știi ce cred eu?" "Off! Hai, spune, ce crezi tu?..." Puștiul zice:"Noaptea trecută, Michael a venit la mine în cameră ,dupa niște vaselină și... cred că i-am dat cleiul pentru avioane." :ha::ha::ha::x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 Re: Bancul zilei Doua tinere: -Ai cont pe facebook? -Da -Ai whatsapp? -Da -Ai instagram? -Am -Ai vibrator? -Am -Ai un iubit? -Pfui, am uitat sa-l descarc! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Re: Bancul zilei -90 % dintre voi pică anul ăsta la matematică ! - Domn profesor, da' noi nici nu suntem atâția.. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Re: Bancul zilei De departe cea mai deplasata conspiratie: Portugalia are echipament ROSU, arbitrul GALBEN si Franta ALBASTRU Priviti partea buna: Romania e in finala Euro 2016 ! :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 15, 2016 Partajează Postat Iulie 15, 2016 Re: Bancul zilei Un medic chinez şi-a deschis o clinică privată în SUA şi la intrare a afişat o reclamă mare pe care scria: “Tratamentul costă 20 de dolari, în caz că boala nu vă trece, vă vom returna 100 de dolari.” Un avocat, considerând o bună ocazie de a face rost de 100 de dolari, intră în clinică: Avocatul: – Mi-am pierdut gustul! Chinezul: – Soră, adu medicamentul din cutia numărul şapte şi picuraţi-i pacientului în gură trei picături. Avocatul: – Ptiu, este benzină! Chinezul: – Felicitări, v-aţi recăpătat gustul, vă costă 20 de dolari. Plăteşte iritat avocatul şi pleacă clocind o răzbunare… Vine înapoi a doua zi. Avocatul: – Mi-a dispărut memoria, nu-mi mai amintesc nimic. Chinezul: – Soră, adu medicamentul din cutia numărul şapte şi picu... Avocatul, enervat: – Nuuu, acolo este benzină!… Mi-aţi dat şi ieri! Chinezul: – Felicitări, v-aţi recăpătat memoria, vă costă 20 de dolari. Avocatul, gata să crape de ciudă, plăteşte cei 20 de dolari dar bineînţeles că se întoarce a treia zi pentru a recupera banii. Avocatul: – Am o vedere foarte proastă, aproape că nu pot să văd nimic. Chinezul: – Din păcate nu am nimic pentru tratarea acestei boli. Poftiţi cei o sută de dolari. Avocatul, fericit, ia bancnota dar când se uită la ea vede că-i de 20 de dolari. Avocatul: – Dar…nu sunt decât 20 de dolari! Chinezul: – Felicitări, v-ati recăpătat vederea cea bună, vă costă 20 de dolari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 Re: Bancul zilei Doctorul stomatolog către pacient: – Vă dau puțin heliu? – Anihilează durerea? – Nu, dar o să fie mai amuzant când țipi! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Iulie 19, 2016 Partajează Postat Iulie 19, 2016 Re: Bancul zilei Asta e adevarata: ML-ul a primit jante noi. Mai in gluma mai in serios o intreb pe mama soacra : - Ce zici de jantele noi ?? - Superbe !- spune ea uitandu-se inauntru prin geamul lateral ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Re: Bancul zilei Sotul incerca sa plece pe furis de acasa dar sotia il vede. - Unde pleci ? intreba sotia. - Ma intalnesc cu amanta. - Minti ! Te duci sa cauti Pokemoni ! Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Re: Bancul zilei Un tip se apropie timid si intreaba o vanzatoare: -Nu va suparati, aveti covrigi cu mac? -Imi pare rau, avem doar cu Windows. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Iulie 21, 2016 Partajează Postat Iulie 21, 2016 Re: Bancul zilei Şedinţă la fermă. Îşi spune păsul Gheorghe: - Io sunt Gheorghe grăjdarul. Am în dotare o vacă albă, o vacă neagră şi un bou. Într-o zi boul a futut-o pe vaca neagră… Şefa de fermă: - Stai jos nesimţitule. Nu puteai să foloseşti alt cuvânt ? De exemplu “a regulat-o” ! Şedinţa următoare: - Io sunt Gheorghe grăjdarul. Am în dotare o vacă albă, o vacă neagră şi un bou. Într-o zi boul a re… a re… a refutut-o pe vaca neagră… - Nesimţitule, dacă nu ai ţinut minte “a regulat-o”, puteai să foloseşti o expresie: de exemplu: i-a făcut o surpriză ! Şedinţa următoare: - Io sunt Gheorghe grăjdarul. Am în dotare o vacă albă, o vacă neagră şi un bou. Într-o zi boul i-a facut o surpriză vacii negre. Toată lumea răsuflă uşurată. - …A futut-o p-aia alba! Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Re: Bancul zilei Se duce o blonda la Einstein si ii zice: - Domnule Einstein vreau sa fac un copil cu dumneavoastra. Acesta se uita mirat si o intreaba: - Dar de ce tocmai cu mine? Nu sunt nici frumos si nici ordonat. - Pai vreau sa iasa frumos ca mine si destept ca dumneavoastra. - Dar la a doua varianta nu te-ai gandit? Daca iese urat ca mine si prost ca tine? Nu il nenorocim pe viata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Re: Bancul zilei O blonda facea sex pe bancheta din spate a unui Maybach. In timpul actului, aceasta ii zice barbatului: - Stii, nu imi pasa de bogatia ta, nu imi pasa ca ai Maybach, nu ma intereseaza luxul! Barbatul: - Sa stii ca nici pe mine nu ma intereseaza, eu sunt soferul! (Cred ca trebuia si un topic "Blonda zilei"... :ha:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Re: Bancul zilei Aduc multumirile mele tuturor celora care mi-au trimis e-mail-uri in anul ce tocmai a trecut....... Tin neaparat sa multumesc si aceluia care mi-a trimis unul despre rahatul de soarece amestecat in lipiciul plicurilor pentru ca acum folosesc un prosop umed la fiecare plic ce trebuie lipit. Deasemenea, acum frec cu peria partea superioara a fiecarei conserve pe care o deschid, din acelasi motiv. Nu mai am deloc economii deoarece le-am donat toate unei fete bolnave (Penny Brown sau cum naiba o fi chemand-o);care este pe patul de moarte intr-un spital pentru a 1.387.258 oara. Nu mai am de fapt niciun ban,dar situatia se va schimba odata ce voi primi fondul de 15.000 $ pe care Bill Gates/Microsoft si AOL mi-l vor trimite pentru ca am participat la programul lor special de e-mail-uri... Sau de la functionarul superior al bancii din Nigeria care vrea sa imparta cu mine 7 milioane $ pretinzand ca sunt o ruda indepartata a unui client decedat fara testament Nu-mi mai fac nici o problema legata de sufletul meu pentru ca am 363.214 ingeri pazitori care vegheaza asupra mea si Sfanta Maica Tereza imi indeplineste orice dorinta. Nu mai folosesc deodorantele cauzatoare de cancer,chiar daca miros ca un bivol intr-o zi fierbinte. Am invatat ca rugaciunile mele vor primi raspuns daca dau mai departe e-mail-ul catre sapte dintre prietenii mei si-mi pun o dorinta in cinci minute. Datorita grijii ce mi-o purtati nu mai beau Coca-Cola deoarece dizolva depunerile din toaleta. Nu mai cumpar benzina fara sa am un prieten care sa-mi pazeasca masina astfel incat un criminal in serie nu se poate urca pe banca din spate in timp ce eu alimentez. Nu ma mai duc la targuieli in marile magazine deoarece cineva ma va paraliza cu un aftershave de proba si ma va jefui. Nu mai raspund la telefon deoarece cineva ma va pune sa formez un numar pentru care voi primi o nota de plata pentru convorbiri cu Jamaica , Uganda , Singapore si Uzbekistan . Multumita voua, nu mai pot folosi toaleta altuia decat a mea deoarece un mare paianjen maro African sta ascuns sub colac gata sa ma omoare instantaneu cu muscatura lui plasata pe fundul meu. Si, multumita importantelor voastre sfaturi, Nici nu mai pot ridica bancnota de 50 pe care am gasit-o in parcare pentru ca probabil a fost plasata acolo de un maniac sexual care asteapta sub masina sa ma traga de picioare. Daca nu trimiti acest e-mail la cel putin 144.000 de persoane in urmatoarele 70 de minute, un porumbel urias suferind de diaree va ateriza pe capul tau la 17.00 in dupa amiaza urmatoare iar mustele de la 12 camile iti vor infecta spatele si va duce la cresterea unei cocoase paroase. Stiu ca asta se va intampla deoarece de fapt i s-a intamplat o data unei rude indepartate a cosmeticianului verisoarei celui de-al doilea sot al fostei soacre a prietenului vecinului meu de palier. Apropo...un cercetator Sud-American dupa studii indelungate a descoperit ca oamenii cu un coeficient de inteligenta scazut si care au activitate sexuala rara, citesc e-mail-urile cu mana pe mouse. Nu te obosi s-o ridici acum... E prea tarziu!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Re: Bancul zilei Când a ajuns la 60 de ani, bunicu a început sa meargă cam 5 km pe zi. Acum are 97 și nu știm unde este. 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat August 12, 2016 Partajează Postat August 12, 2016 Re: Bancul zilei În cazul în care Hillary Clinton câștigă alegerile prezidențiale din SUA,va fi prima dată în istorie că doi președinți ai SUA s-au culcat unul cu celalalt. În cazul în care Donald Trump câștigă alegerile prezidențiale din SUA, va fi prima dată în istorie că un miliardar se mută într-o locuința publica eliberata de către o familie de negri. "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 12, 2016 Partajează Postat August 12, 2016 Re: Bancul zilei În cazul în care Hillary Clinton câștigă alegerile prezidențiale din SUA,va fi prima dată în istorie că doi președinți ai SUA s-au culcat unul cu celalalt. ........ Si prima oara cand unul din presedinti isi va tine sedintele in biroul unde ex-sotului i s-a prestat un blow-job.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Re: Bancul zilei Scriitorul brazilian Fernandes Millor a lansat o dezbatere publică cu tema: Care este diferenţa dintre "politician" si "hoţ"? Un anume răspuns i-a sărit în mod special în ochi. "Diferenţa dintre un politician şi un hoţ este că pe primul îl aleg eu, în timp ce al doilea mă alege el pe mine." Iar replica lui Millor a fost doar: "Stimate domn, sunteţi un geniu. Sunteţi singurul care a reuşit să găsească o diferenţă între cei doi" ! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Re: Bancul zilei Chirurgul cãtre pacient, dupã consult: -Iertaţi-mã, domnule, dar aş vrea sã fiu plãtit anticipat. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate