robertz Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Tare imi plac lampile de semnalizare/pozitie/stop frana separate, rotunde de la Defender stie cineva de unde pot achizitiona si eu unele? multumesc anticipat @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Lampi spate Defender? De la magazin :). Fizic sau online. Fie de la noi fie din alta tara (preferabil din UK) sau chiar si de pe e-bay. Cele mai aratoase (sunt si putin mai mari in diametru) sunt cele pt. NAS Defender. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Lampi spate Defender? Acestea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Mai 19, 2008 Autor Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Lampi spate Defender? multumesc pentru raspunsuri am primit o oferta de la un utilizator al acestui forum sper sa se concretizeze multumesc, @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate