Marse Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Cel care si-a uitat nevasta la mine dupa petrecerea de ieri seara, este rugat sa vina imediat sa si-o ia ! Nu ca ma face de ras, dar diseara nevasta mea se intoarce acasa... 1 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! Cred ca te pricopsisi cu ea pe cap. N-o mai ia nimeni. Si matoala si "folosita".......cine naiba se mai incumeta s-o ia acasa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! Cred ca te pricopsisi cu ea pe cap. N-o mai ia nimeni. Si matoala si "folosita".......cine naiba se mai incumeta s-o ia acasa? Nu-i adevarat ! Spalata-i ca noua !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! Cica daca dai cu "piatra vanata" e ca noua :ha: :as ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 (editat) Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! Daaaa.......o faci domnisoara:ha: Numa' buna de maritat! Editat Decembrie 12, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! Nu cred ca o va revendica vreunul ...Cum se zice? Sa o stapanesti sanatos? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 (editat) Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! Sau.....Sa fii sanatos ! :))) Editat Decembrie 13, 2012 de Astral Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! Du-o si tu la o alta petrecere si las-o acolo. :grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! Stiti cum e cu marfa la mana a doua ...daca s-au folosit numai primii 5 cm , e ca noua . :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 (editat) Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! eu sincer cred ca cine a lasat-o a facut-o intentionat sa se scape de ea...impacheteaz-o frumos si fa-o cadou sau doneaz-o...:sp:ooo:ooo:ooo:banana Editat Decembrie 14, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! Fiind ''folosita'' vinde-o pe e-bay ,pune-o la licitatie si vezi ce iese :ha: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! Fiind ''folosita'' vinde-o pe e-bay ,pune-o la licitatie si vezi ce iese :ha: Gluma-i gluma, dar nefolosita numai la gradinita mai gasesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 (editat) Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! ce acrii sunt strugurii ptr unii :grin: mi-ar placea ca la fiecare party la care merg...dimineata sa ramana asa ceva intinsa pe masa :ha: Editat Decembrie 13, 2012 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! Pai... nu te duci la petrecerile care trebuie ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Urgent!!!! Trebuie sa fiu contactat de urgenta!!! nu zic nimic :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate