Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GC Laredo - probleme radio, huruit grup spat, zgomote motor

Gabago

Postări Recomandate

Va salut pe toti de ieri sunt noul si fericitul posesor al unui GC Laredo fabricat in 97 , 2.5 Turbo Diesel CV 5 trepte manuala,AC manual foarte foarte ingrijita maine o sa pun si poze deoarece azi a fost timpul urat si nu am putut poza modelul :)

ca probleme descriu urmatoarele:

1.Am radio cd player de GC Limited super tare cump de proprietar cu 100E arata impecabil dar are 2 probleme: 1 pe manual cauta radio din 2 in 2 impar 94.3 94.5 94.7 super nasol pentru ca radio 21 e 95.00,kiss e 99.2 si pe auto search nu gaseste decat radio romania actualitati, tare ciudat?! si cd playerul citeste cd ul decat cand vrea ce am observat eu decat cand se incalzeste oleak masina (dupa ce baga oleaca de caldura)

A 2a problema dupa 70 km/h se aude un huruit in spate cred ca este grupul (numai dupa 70) nu stiu ce poate fi?! sau care este remedierea>!

A 3a problema si ultima se aud niste zgomote ciudate la compartimentul motor si se aud si inauntru am observat ca are ceva legatura cu caldura aeroterma cand dau la parbriz nu mai face cand dau in fata sau picioare trozneste zici ca se rupe un fier ceva pe la motor se aude in inauntru tare,precizez ca butonul de AC are arculetul rupt si butonul de ac sta cuplat mereu e beculetul aprins verde am incercat sa bag un bag sa il blochez pe inchis.

Merge compresorul daca butonul de ac este aprins si este data pe caldura la aeroterma?sau decat daca dau pe rece

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Gc laredo

Buna ziua !

Tunerul din patefonul tau este bazat pe un quartz care sintetizeaza frecventele dupa standardul american, care nu bate cu cel european. Daca gasesti pe careva care sa-ti schimbe acel quartz, te-ai scos. Daca nu, arunca patefonul original si adapteaza unul standard aftermarket, ca si asa partea de CD are laserul/lentila/focalizarea dusa, daca ma iau dupa descrierea ta.

La celelalte probleme nu ma bag, nu ma mai pricep.

Dragos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare