RETI Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Land Rover Discovery I 200TDI- Prima masina de acest gen. E pe dracu sa-i pieptane....un soi de antecamera ..atat si nimic mai mult.daca isi face treaba nu schimbi nimic acolo .ai un piston sua la pedala si unul jos la cutie.Amandoau sunt un caca de bani dar nu necesita schimbare daca isi fac treaba ...a daca curge...a daca pierde presiune...in rest...si furca daca ai meserias ti-o face cand dai jos cutia...in rest schimba ambreiajul si gata.AHAHAH ce zici ca ti-o aduce un prieten peste o luna...pai ce asa scumpa ti se pare trimiterea din Uk in romania..adica vreo 75 d eroni.....ca daca trimiti cu vreun curier in romania si un paket de fulgi de gaina e emai scump.....decat pretul asta....crede-ma.La bani astia iti bate in poarta curierul ......din UK via romania.Sa bifezi sa te contacteze pe telefon............... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EvilELFMind Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Land Rover Discovery I 200TDI- Prima masina de acest gen. E pe dracu sa-i pieptane....un soi de antecamera ..atat si nimic mai mult.daca isi face treaba nu schimbi nimic acolo .ai un piston sua la pedala si unul jos la cutie.Amandoau sunt un caca de bani dar nu necesita schimbare daca isi fac treaba ...a daca curge...a daca pierde presiune...in rest...si furca daca ai meserias ti-o face cand dai jos cutia...in rest schimba ambreiajul si gata.AHAHAH ce zici ca ti-o aduce un prieten peste o luna...pai ce asa scumpa ti se pare trimiterea din Uk in romania..adica vreo 75 d eroni.....ca daca trimiti cu vreun curier in romania si un paket de fulgi de gaina e emai scump.....decat pretul asta....crede-ma.La bani astia iti bate in poarta curierul ......din UK via romania.Sa bifezi sa te contacteze pe telefon............... da ai dreptate. acum am sa fac comanda de pe island4x4 si am vazut ca e 16lire transportul. Pe amicul care vroiam sa le aduca il costa dublu cel putin pe avion , ca depasea la greutate ce vroiam eu cu ce avea el deja in bagaj. mi-am adugat in cos si cureaua de alternator si cea de serva ca pretul amanduora este de 10 ron .:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: Land Rover Discovery I 200TDI- Prima masina de acest gen. repet ce a spus un coleg mai sus ......ai grija ce piese pui ca muncesti de 2 ori mai repede decat crezi..........vezi ca de cele mai multe ori baietii scriu si cine e producatorul incearca niste piese de la un producator de care s a auzit ....sau vezi cine e producatorul de prim montaj si il cauti pe ala .... stiu e o istorie un pic mai lunga dar merita ca bani si te fereste de belele.... de exemplu: rulmentii sunt de la timken capetele de bara sunt lemforder franele sunt delphi(nu le recomand in mod deosebit sunt bunicele ) si la englezoi e valabila vorba aia cu putin dai putin primesti la accesorii gen scuturi bucsi poliuretan bari proiectoare si alte cacamacuri sunt fan cele mai ieftine ca oricum nu au viata lunga pe o masina de teren vorbesc din experienta ....fostul proprietar a inlocuit ambreiajul cu unul probabil cel mai ieftin ...(asta verificata adica dat jos si verificat)...merge masina in hopuri cand o tii din ambreiaj probabil bate discul .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EvilELFMind Postat Decembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Re: Land Rover Discovery I 200TDI- Prima masina de acest gen. NISTE APARATORI DE ARIPI PE UNDE GASESC? wheels arches ca sa fiu mai exact. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Re: Land Rover Discovery I 200TDI- Prima masina de acest gen. Tot pe paddock spares man..cauta si vei gasiiiiii http://www.paddockspares.com/pm788-50mm-flexible-extended-arches-for-disco-1-5dr-and-rr-classic-5dr-set-of-4.html Bafta ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Land Rover Discovery I 200TDI- Prima masina de acest gen. Ce s-a intamplat de vrei sa vinzi deja masina? Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EvilELFMind Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 (editat) Re: Land Rover Discovery I 200TDI- Prima masina de acest gen. Ce s-a intamplat de vrei sa vinzi deja masina? Nu ninge la Braila indeajuns ca sa merite sa tin masina. eu am cumparat aceasta masina strict pentru iarna.Dar la ce zapada a fost la braila am mers cu masina mica. L.R sta in garaj degeaba de cand am luat-o. Tin niste bani blocati degeaba. Cam de asta as vrea sa o vand. Daca stiti pe cineva interesat de asa ceva , apreciez sa le faceti cunoscuta masina mea. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76375-VAND-L-R-DISCOVERY-200Tdi :h5 Editat Ianuarie 29, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EvilELFMind Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Land Rover Discovery I 200TDI- Prima masina de acest gen. Multumesc ASTRAL pentru edit. o scurta iesire cand m-a vizitat nepotul meu in decembrie 2012. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iasicatred Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Land Rover Discovery I 200TDI- Prima masina de acest gen. Nu vinzi diferentialele separat, asa cum voiai odata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EvilELFMind Postat Februarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Land Rover Discovery I 200TDI- Prima masina de acest gen. nu vinzi diferentialele separat, asa cum voiai odata? ai pm! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate