Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Daihfy - marele mic

Aurelian Ionut

Postări Recomandate

La sfarsitul lunii martie 2011 a inytrat in familie.

27032011141.thumb.jpg.ba56ac3d78bda2945627c9ad78c4e94d.jpg

Ca orice masina care se respecta, fiind la mana a doua, au aparut problemele:

24042011178.thumb.jpg.cfb53889dda193644f4e910e3e602220.jpg

La prima tura (pana in apropiere de fosta Cabana Fantanele) am observat ca se incalzea.

Am gasit un por in radiator, dar dupa rezolvarea acestuia problema persista. Problema era termocupla...:ang

Cu blocarea acesteia s-a rezolvat.

(va urma)

Born to be wild :cort
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Daihfy - marele mic

Multumesc Baghy. Legat de probleme... slava Domnului, noi sa fim sanatosi.

Am mai avut probleme cu consumul de ulei (cam 1l/100km), datorate uzurii si decalirii segmentilor. Cred ca cine a folosit-o inainte nu oprea cand crestea temperatura decat atunci cand ajungea pe rosu. Deja ies aburi daca trece de jumatatea indicatorului. Asa cum am observat la masina mea si cum am mai citit si pe forum, "normal" e ca acul indicatorului sa fie putin sub jumatate.

Born to be wild :cort
Link spre comentariu

1. Termocupla se repara, blocarea ei nu va face bine iarna. O sa tii uleiul/motorul rece si o sa-l uzezi excesiv.

2. Nu ar trebui sa iasa aburi de nicaieri pana cand temperatura nu ajunge pe rosu. Si ala e oricum un moment nasol. Poate ar fi bine sa te gandesti la segmentare. Segmentii nu sunt scumpi, un alt motor sau setul motor complet te va costa oricum mai mult.

Succes si spor la treaba!

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Salutare, am vazut in foto coliba lui nea' Pipernea. Si eu am o cabna in zona, de la Baraci, in sus, cum iesi din mestecanis, prima cabana pe dreapta (parter maro inchis, mansarda lemn, fara geamuri). Poate ne vedem pe acolo :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare