tughy Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Doresc sa mi acizitionez niste anvelope all-terrain si as vrea sa va intreb daca stiti ce marime pot pune pe pajero sport fara sa il ridic sau sa ii pun flanse? (ma gandeam la niste anvelope pe care sa le pot folosi si in oras si la plimbari off road mai lejere) sau daca i as pune doar flanse? ma gandeam la BFGoodrich All-Terrain 30/9,5 R15... multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: marime anvelope Merg 235/85/16 si 265/75/16 fara sa ridici masina si fara flanse. Daca ai jante pe 15, cauta echivalentul la diametrul de 31-31,5". Am vazut si 33-uri pe un Pajero Sport, cu suspension lift si body lift, dar apoi te poti astepta sa te mai lase cate o planetara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Decembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: marime anvelope multumesc cred ca am sa merg pe 30 sau 31 pt ca am jante de 15' si as vrea sa pot sa merg si fara sa mi huruie la drum. stii cumva daca mi ar creste cu mult consumul si daca vitezometrul mai arata corect? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 (editat) Re: marime anvelope In legatura cu vitezometrul , vedeti aici : http://www.calcule.ro/Compatibilitate-Anvelope/Cu-alte-anvelope.aspx#&&/wEXCwUMVDBfVDVfVDM5X1Q1BQEwBRFQYWdlQ29tbWVudHNTdGF0ZQUBMAUDNTE0BQMyMDUFAzUxNQUCNzAFAzUxNgUCMTUFAzUxNwUDMjE1BQM1MTgFAjcwBQM1MTkFAjE1BRBOZXdzUGFnZVN0YXRlS2V5BQEwBRBUMF9UNV9UNDlfVDJfVDYyBQEwBR9TY2VuYXJpb1ByZXNlbnRlcl9IYXNTdGF0ZVNhdmVkBQR0cnVl . Selectati marimea anvelopei care o aveti acum si marimea anvelopei pe care vreti sa o puneti si veti afla diferenta de viteza indicata pe vitezometru :h5 . Cu respect, Teodor. Editat Decembrie 15, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Decembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: marime anvelope multumesc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: marime anvelope Verifica mai bine aici, e mai profi si mai complex: http://www.1010tires.com/tiresizecalculator.asp?err=98&rsn=cde-no-cde-gen-by-svr Huruiala nu vine de la dimensiunea anvelopei, ci de la profilul caii de rulare. Ai prea multe necunoascute, mai bine citeste topicul despre AT-uri, afli mai repede si mai multe decat sa pui intrebari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate