Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Din ce am mai postat(putin e drept)poate ati inteles ca am un Discovery 1 200 tdi.As dori cateva recomandari in legatura cu intretinerea masinii si cu eventuale modificari, inlocuiri. Asta in limita unui buget de 1000 de euro deocamdata.Masina o folosesc cel mai des la pescuit si iesiri la munte.Nu o voi incerca in off road extrem doar daca o va cere situatia si nu am de ales :).Astept recomadari si propuneri.In plus fata de dotarile standard are bullbar si praguri de inox corect montate si 2 proiectoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Intrebare Nimeni nimic?Sau e suma prea mica pentru ceva imbunatatiri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Intrebare salut si bine ai venit... primul pas: verificare completa a masinii - motor / CV / transfer / punti / diferentiale / uleiuri / filtre / curele. daca treci cu bine de toate astea si mai ramane din buget ... pasul 2: cauciuri / nu mai mult de 235/70/R16 - echivalentul a 30 pasul 3: arcuri si amortizoare HD bafta si spor la treaba! Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alx Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Intrebare Cauciucuri M/T, de preferinta BFG. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Intrebare Eu am acum Hankook DynaPro all season sunt in stare foarte buna asa era echipata masina.Cele de care imi zici tu la ce pret le pot lua? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Intrebare Un pret daca se poate si pentru arcuri si amortizoare HD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Intrebare salut si bine ai venit... primul pas: verificare completa a masinii - motor / CV / transfer / punti / diferentiale / uleiuri / filtre / curele. daca treci cu bine de toate astea si mai ramane din buget ... pasul 2: cauciuri / nu mai mult de 235/70/R16 - echivalentul a 30 pasul 3: arcuri si amortizoare HD bafta si spor la treaba! ********************************************************************************** :g ...subscriu la tot ce a scris Kess !... :h5 :cl In plus vreau sa adaug ca aceasta masina, ca si multe altele este gandita sa mearga bine in varianta stock. Daca te apuci sa faci modificari majore, fara sa ai buget, fara sa te pricepi, fara sa ai nervii tari, va iesi o mare tiganie care va merge mai prost decat masina initiala, vei rupe tot de pe ea si vei avea numai dezamagiri, constatand la final ca ai stricat masina si ai aruncat banii pe fereastra... :sh2 :cn :cr1 E bine sa te gandesti inca de la inceput ce vrei sa faci cu masina, sa stii ca fiecare modificare, inseamna alte si alte modificari; e bine sa stii ca masina se construieste in jurul rotilor si ca la LR Discovery, punand roti mai mari trebuie : -sa tai sanatos din caroserie -sa inalti masina -sa pui flanse -sa imbunatatesti sistemul de franare -sa imbunatatesti sistemul de transmisie -sa umbli la directie -sa ranforsezi masina -etc. Acum catva timp discutam cu cineva despre cati bani trebuie sa bagi intr-un LR Defender 90 stock, care din punct de vedere off road este superior unui LR Discovery stock si ajunsesem undeva pe la 15.000 de euro. Nu vreau sa demoralizez pe nimeni, dar este o masina, care daca vrei modificari serioase implica niste costuri ridicate. viewtopic.php?f=21&t=895 In alta ordine de idei ceea ce tu numesti "bull bar" si "praguri", constituie niste elemente care in cazul unui accident serios nu vor face altceva decat sa-ti deterioreze caroseria; am avut si eu asa ceva si stiu ce vorbesc... "Un Land Rover poti sa-l iubesti sau poti sa-l urasti, dar in nici un caz nu-l poti ignora..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Intrebare Un pret daca se poate si pentru arcuri si amortizoare HD ------------------------------------------------------------------------------------------------- Arcuri, amortizoare, amortizor de directie, totul OME HD, in jur de 1000 de euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Intrebare Pt amortizoare si arcuri HD trebuiesc facute modificari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Intrebare Pt amortizoare si arcuri HD trebuiesc facute modificari? ______________________________________________________________________________________ Da, trebuie schimbate bucsele de la tirantii fata cu bucse hexentrice OME, deoarece se schimba unghiurile masinii, arcurile OME inalta masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Intrebare Am inteles.Multumesc pt raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Intrebare Si pt aceasta modificare e nevoie de un service specializat pe asa ceva sau poate sa faca treaba asta si un mecanic mai priceput? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: Intrebare Si pt aceasta modificare e nevoie de un service specializat pe asa ceva sau poate sa faca treaba asta si un mecanic mai priceput? -------------------------------------------------------------------------------------------- Pentru aceasta treaba este nevoie ca mecanicul sa respecte intocmai instructiunile de montaj care vin in punga impreuna cu bucsele OME. De regula e bine sa studiezi tu problema inainte, si la montatul propriuzis sa te asiguri ca a facut lucrarea asa cum trebuie; tu esti creierul care gandeste si el reprezinta "muschii" care actioneaza avand abilitati tehnice/experienta mai mare ca tine... La operatia de montaj a acestor bucse, trebuie sa fiti atenti si sa dati corect semnele pe tiranti, inainte de a baga bucsele prin intermediul unei prese. Atentie si la montatul arcurilor, ele vin perechi, fata + spate, dar au lungimi diferite; pe ele scrie left side, right side sau partea pasagerului, partea soferului etc...Dar, fiind facute in Australia, unde se conduce cu volan pe dreapta, la noi se monteaza exact invers... De regula, scopul acestor arcuri este sa echilibreze masina, sa stea dreapta atunci cand se suie soferul singur. Dupa montajul corect masina goala va sta cu maximum 1 cm mai sus pe partea soferului, atunci cand soferul se va aseza in masina, greutatea lui va compensa si masina va sta perfect dreapta. Cel mai bine ca sa nu te incurci, este sa masori arcurile si sa numeri spirele, cel mai inalt, cu mai multe spire il pui pe partea soferului... Bafta la modificari... :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: Intrebare Multumesc.Ma voi apuca in luna iulie de "preparat" dupa nunta(ma insor :) ) pana atunci ma mai documentez si va mai stresez cu intrebari probabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate