Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lada niva glx

trafalet_32

Postări Recomandate

Salutare tuturor!Dupa indelungi studii si interminabile cautari de informatii,cred ca m-am decis pana la urma la achizitionarea unei rusoaice.Ca fost posesor de Nissan Terrano ,am prins gustul ,ca sa zic asa, de oarece nazbatii.Ok,ideea era ca ca in momentul cand ma intorc in tara,aproximativ peste 50 de zile,doresc sa imi satisfac acest moft.Initial ma orientasem spre Land Rover Freelander ,dar mai mult pentru confort si design,insa electronica multa pe care o are ma sperie putin,in plus din toata tarasenia asta trebuie sa faca parte si o rulota,deci aici intervine putin si partea financiara.

Acum ceea ce as fi dorit sa aflu de la voi este :desi eu inclin spre motoarele cu carburatie,este mai recomandat cel pe injectie?GPL-ul este o investitie eligibila,avand in vedere ca din cate se aude Niva e betiva rau?Pot tracta linistit cu niva o remorca,rulota de 1000kgMMA?Tabla este pacatoasa ,in sensul ca trebuie sa stai cu sudura pe ea mereu? Iar la ceea ce nu am gasit nici un raspuns in Romania,unde gasesc acele kituri de plastic GLX ,care montate pe masina o fac mai placuta ochiului?

Va multumesc pentru raspunsuri!Stima,Florin!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: lada niva glx

Sall,pot sa iti spun ca tabla e solida cum ar fi de exemplu la a mea din 2002 cele mai noi nu o mai au atat de groasa,de consumat consuma destul dar si rezultate pe masura pe off road,de tractat pana in 1000kg merge,daca te intereseaza o niva am eu una de vanzare(trimitemi un mesaj pe privat daca esti interesat)

Link spre comentariu

Sal eu am o carburareasa si am tras asta vara rulota de 1100 kg cam greusor si s-a incins motoru, comparativ cu Loganu de-l am in dotare am fost dezamagit la acest capitol. Practic au aceleasi motoare si cam aceeasi putere dar Niva are cuplu mare intradevar ca in teren nu m-a lasat niciodata. Una peste alta gazu e perfect pentru Niva, urmeaza sa-mi pun si eu pe a mea de aceea am ales carburatie ca este mult mai ieftin de pus gaz dar si ca este usor de reparat cand esti pe coclauri. La injectie daca te lasa partea electronica acolo ramai. In fine Niva e o jucarie tzeapana dar ramane o jucarie.

Link spre comentariu

cum ai auzit de ornamente cum ai sarit in sus :)

:grin:imi trebuiau si mie ornamentele de pe usi de deasupra pragurilor,mulduri, sau cum s-or numi...:grin:Are colegul Teo pe Niva lui...

Link spre comentariu

Mda,acum m-am lamurit.Kit-ul asta de restilizare l-am vazut la vreo 2 nive in Bucuresti,dar erau modele vechi.Probabil ca nici nu se mai fabrica.Nu le-am vazut nici pe vreun site din Mama Rusia.

Link spre comentariu

Nu l-ai gasit la rusi pentru ca kit-ul e italian. Cel putin eu in Italia l-am gasit, pe net, nu mai stiu linkul, dar cerea magazinu vreo mie de euroi...cred ca mai am mailul.

Personal nu cred ca merita, de banii astia mai bine fac altceva.

Acum ca acest kit se poate gasi si in alta parte, mai ieftin...nu stiu.

Uite aici un site in care se mai gaseste cate ceva: http://www.autocustoms.ro

Numai bine

Editat de gabytm
4x4 URBAN OFFROAD
Link spre comentariu

Da intradevar,aici in Italia am vazut,de vechime nu stiu ,dar cel cu care am vorbit isi montase acest kit in 2010.De pret nu am intrebat,dar........1000euri mi se pare exagerat.Stima,Florin!

Link spre comentariu

1)

Eu am masina din 2005 ,am bagat ulei si vaselina in caroserie la 1 an , si am terminat cu rugina pana acum ,mai urmeaza o repriza la vara

2)

CU :4x4 permanent , cu 2 cardane , 4 planetare , un reductor , cel putin 1200 kg , motor de 1700cmc , 140km/h , 13 ltr/100km GPL

3)

Din 80 de mii km parcursi cel putin 40 cu barca de o tona greutate fara probleme si eveniment ,a ramas singura masina in familie .

4)

Nu am avut probleme cu partea electronica (nici prostii nu am facut)

5)

Compara preturile de achizitie cu alte 4x4 , dupa ce te ai gandit bine ce vrei sa faci cu masina

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

am ambele modele de niva si injectie si carburatie. cu ambele am tras remorci pline cu de toate ( gunoi, marfa, zapada, nisip, materiale constructii) nu stiu ce ma faceam cu aceasta iarna daca nu o aveam. cea pe carburatie ma enerveaza ca nu ma prea pricep deloc la carburatoare. cea pe injectie o folosesc cel mai mult. ambele sunt bune dar numai in cazul celui care se pricepe cat de cat la masinile pe carburatie. stima

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Idei interesante, inclusiv pentru protectia laterala a caroseriei gasiti pe site-ul urmator: http://www.koroffka4x4.ru

O idee foarte buna pentru protectia laterala, cu pret de bun simt si usor de realizat gasiti in link-ul urmator: http://www.koroffka4x4.ru/images/morfeoshow/21213_______-5823/big/pb260155.jpg

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare