Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

de unde pot cumpara suspensie pe elicoidale pentru range rover p38????????

animalu11

Postări Recomandate

m am hotarat vreau sa trec rangeul meu p38 pe elicoidale ma puteti ajuta de unde sa le cumpar??sa fie ceva de calitate si sa pot pastra garda la sol ca la suspensia pe perne in pozitia offroad.sau daca e mai innalta un pic nu strica Editat de animalu11
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: de unde pot cumpara suspensie pe elicoidale pentru range rover p38????????

http://www.ebay.co.uk/itm/Terrafirma-Range-Rover-P38-Heavy-Duty-Spring-And-Shock-Absorber-Conversion-Kit-/360436864639?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53ebb6167f am gasit astea pe ebay parca sunt prea ieftine ce parere aveti ??????plus ca dureaza mult livrarea imi puteti arata de unde sa cumpar din ro asa ceva si sa fie heavy duty sa nu mai am treaba cu ele sa fie ceva de calitate .va multumesc

p.s si daca stiti un mecanic din suceava sa mi le monteze

Link spre comentariu

Nu cred ca are nimeni pe stoc asa ceva si mai incearca si pe Paddockspares.....ca asi acolo gasesti in 5 zile sunt la tine la usa...transport doar 15 lire la 30 de kg.

si pretul de ebay sau UK este imbatabil.aici ee cel putin 100%

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Buna pot sa iti aduc eu King Sring cu amortizoare Tagh Dogh am mai adus si montat

Salut

salut ti am trimis mesaj astept sa mi raspunzi as fi interesat

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

http://www.ebay.co.uk/itm/Terrafirma-Range-Rover-P38-Heavy-Duty-Spring-And-Shock-Absorber-Conversion-Kit-/360436864639?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53ebb6167f am gasit astea pe ebay parca sunt prea ieftine ce parere aveti ??????plus ca dureaza mult livrarea imi puteti arata de unde sa cumpar din ro asa ceva si sa fie heavy duty sa nu mai am treaba cu ele sa fie ceva de calitate .va multumesc

p.s si daca stiti un mecanic din suceava sa mi le monteze

kitul de suspensie e foarte bun la pret. din cate stiu e si calitativ. de montat ti le pot monta la mine la atelier la gura humorului.

TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413

cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

am eu un kit de suspensie de la Bearmarch cu arcuri albastre complet luat de rezerva din Anglia pentru Range ul meu pe care l-a intre timp l-am vandut. Astept pm daca va intereseaza.

Link spre comentariu

eu intre timp am cumparat de la land atelier un kit de elicoidale bearmach +2cm si amortizoare terrafirma prosport +5cm nu fac reclama dar sunt foarte seriosi si prompti iar la pret mi s a parut foarte convenabil .acum pe elicoidale imi place ca e mai innalta si ca nu mai am probleme cu pernele.la mine tot sistemu functiona dar aveam toate pernele crapate

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare