patroler Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 (editat) Salutare baieti! Astept parerile voastre in legatura cu metodele de a inalta un Wrangler YJ(cat mai ieftin) pentru a putea monta roti "33. Ma intereseaza cate cm de Body Lift se pot monta si enentual din cercei....Mentionez ca masina nu vor folosii numai pe asfalt. Merci pentru ajutor. Editat Decembrie 18, 2012 de Astral Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Inaltare Wrangler YJ Body lift poti pune si de 10cm dar vei pierde foarte multa stabilitate,eu cunosc pe cineva care vrea sa il dea jos pt ca masina se comporta urat,cred ca 5cm ar fi ideal. iar ca si lift kit cel mai ieftin iesi cu springut arcurile+1foaie,cercei mai lungi si prelungitoare la amortizoare. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Decembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Inaltare Wrangler YJ Body lift poti pune si de 10cm dar vei pierde foarte multa stabilitate,eu cunosc pe cineva care vrea sa il dea jos pt ca masina se comporta urat,cred ca 5cm ar fi ideal. iar ca si lift kit cel mai ieftin iesi cu springut arcurile+1foaie,cercei mai lungi si prelungitoare la amortizoare. Merci!:tk Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arri Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Inaltare Wrangler YJ Eu tocma'i ce am data'o jos de pe inaltatoarele de (10 cm) si schimbat cerceii cu cei standard. Era f.f.f. instabila. Rotile era'u de 32/12,5 si am trecut la 31/10,5. Daca te dai la ea rupi planetarele si crucile de la planetare. Asta daca nu schimbi si grupu'. Soliciti cutia si in timp cedeaza. Iar in plus, iti creste consumul. Eu unu'l nu iti recomand decat, daca o faci Profesionist. Ceea ce inseamna bani. Ideea ca pui inaltatoare urechi si anevelope mai late UIT'o. Cel mai sigur umbla la foi si mai castigi cativa cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onutu Alexandru Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 (editat) Re: Inaltare Wrangler YJ Eu tocma'i ce am data'o jos de pe inaltatoarele de (10 cm) si schimbat cerceii cu cei standard. Era f.f.f. instabila. Rotile era'u de 32/12,5 si am trecut la 31/10,5. Daca te dai la ea rupi planetarele si crucile de la planetare. Asta daca nu schimbi si grupu'. Soliciti cutia si in timp cedeaza. Iar in plus, iti creste consumul. Eu unu'l nu iti recomand decat, daca o faci Profesionist. Ceea ce inseamna bani. Ideea ca pui inaltatoare urechi si anevelope mai late UIT'o. Cel mai sigur umbla la foi si mai castigi cativa cm. Da asa este , mai poti lungi si bridele de prindere a arcurilor , dar pt 33 trebui si ceva distantiere sau jante cu et negativ , ca loveste in arc , dar cea mai buna treaba e tot un kit profi , de preferat cu ultimile foi mari duble , tip military wrap si neaparat trebui rapoartele schimbate in 4.88 fata spate pt 33. Editat Ianuarie 23, 2013 de Astral Cuvantul " și " se scrie cu un singur " i " !!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Inaltare Wrangler YJ Alex...daca tii mortis la un set de bodylift...vino sa il iei de la hala...e moca... dar sa nu zici ca nu iti spun ca o sa faci o mare prostie :P Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate