marian nicolae Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 (edited) Salut! am de ceva timp probleme cu inchderea centralizata la un bmw e46 din 2000,cei de la bmw au spus ca ar fi un modul de vina si costa cca. 350€ sa il schimb. Buba este urmatoarea:atunci cand se incalzeste masina vara de la soare iarna de la drum lung nu se mai deschid usile nici cu cheia nici din interior,pot deschide doar usa de la sofer cu cheia cand masina este rece se deschide din telecomanda chei,are cineva idee daca pot schimba inchiderea total sau partial la modelu asta de masina cu o inchidere buna gen Viper sau poate stiti un bun meserias sau o firma serioasa in bucuresti Multumesc! Edited December 18, 2012 by marian nicolae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 Poti sa schimbi totul cu o "chinezarie" pe bani putini, dar eu m-as concentra tot pe cea originala, nu ca nu merge aia chinezeasca, dar ambitia m-ar face sa-i dau de cap Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian nicolae Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 sigur nu vreau sa-i pun ceva ieftin si cred ca ce-a mai indicata varianta ar fi sa o las pe cea originala dar nu cunosc nici un mester bun in domeniu si ai de la bmw ma-u bagat rau in ceata cu modulul si pretu lor,ma gandesc ca daca ar fi modulul, nu se mai deschidea deloc, asa nu cred ca se mai deschideau si inchideau nici geamurile din cheie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 Cu ceva timp in urma am citit chiar despre E46. Modulul se pare ca are unele probleme, dar reparabile. Cauta la dezmembrari modulul si fa o proba. Sau un prieten cu E46. Doar cheia (telecomanda) trebuie reprogramata, dar secventa e usoara.E46.pdf Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian nicolae Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 Cu ceva timp in urma am citit chiar despre E46. Modulul se pare ca are unele probleme, dar reparabile. Cauta la dezmembrari modulul si fa o proba. Sau un prieten cu E46. Doar cheia (telecomanda) trebuie reprogramata, dar secventa e usoara. ok multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionica77 Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 modulul de confort este defect gasesti la dezmembrari intre 100-200lei,am patit si eu asa si am schimbat modulul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian nicolae Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 modulul de confort este defect gasesti la dezmembrari intre 100-200lei,am patit si eu asa si am schimbat modulul. ai putea te rog sa-mi trimeti o poza cu el,eu nu stiu cum arata si ude este pus multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 Modulul pe care-l cauti, e modulul de confort si e sub torpedou, o cutie maricica, gri parca... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian nicolae Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 Modulul pe care-l cauti, e modulul de confort si e sub torpedou, o cutie maricica, gri parca... eu sub torpedou am doar sigurantele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 Ia demonteaza torpedoul si cauta asta: http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=867938 1 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian nicolae Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 bine ca ai pus poza ca altfel demontam torpedoul degeaba:ha: am cutiuta asta in portbagaj deasupra bateriei,trbuie schimbata toata cutiuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 Hmm... imi da cu virgula, eu stiam ca e in cabina, in spatele torpedoului... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian nicolae Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 la mine difera putin,filtru de ulei este amplasat sus langa motor si la un service il cautau pe sub masina ca asa stiau ca are modelu e46,plus capetele de bara si alte minuni pe acolo difera (al meu este cu 4x4) 330xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 Pai zi bre asa... :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian nicolae Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 Pai zi bre asa... :grin: am vrut sa fiu modest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionica77 Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 eu stiu ca modulul de confort este in spatele torpedoului,nu se vede de tabloul de siguranta ca este in spatele lui un pic mai jos,nu stiu sa fie in alta parte, in portbagaj deasupra bateriei sar putea sa fie modulul de la senzori de parcare,verifica bine inainte sa o dai jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
land9059 Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 bună seara Credeți că verificați siguranțele??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian nicolae Posted December 25, 2012 Author Share Posted December 25, 2012 Re: probleme cu inchiderea la e46 bună seara Credeți că verificați siguranțele??? ce traba au sigurantele? alea au fost controlate primele plus ca nu ar mai fi mers de loc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts