rommy20005 Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 (editat) http://nimportequi.com/en/ Editat Decembrie 20, 2012 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Un nesanatos la cap....Remi Gaillard...mori de ras. Cred ca a luat asta la cafteli de cand a inceput sa faca de astea..., dar la cat de nesanatos este, cred ca asa s-a nascut si de atunci s-a obisnuit cu bataia! Haioase tare unele dintre nazbatiile lui. :2dr :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Un nesanatos la cap....Remi Gaillard...mori de ras. sigur nu e in toate mintile...oricum m`am distrat maxim :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Un nesanatos la cap....Remi Gaillard...mori de ras. Ii stiu nebuniile de ceva timp. E un adevarat sportiv, in adevaratul sens al cuvantului. Oricat de tembele ar fi ideile lui, trebuie sa recunoastem ca sunt geniale :grin: :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2pac Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Un nesanatos la cap....Remi Gaillard...mori de ras. e cretin HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Un nesanatos la cap....Remi Gaillard...mori de ras. @2pac Esti prea dur...are doar mintea prea odihnita. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maria Daniela Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Un nesanatos la cap....Remi Gaillard...mori de ras. Clar, te apleci de ras. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Un nesanatos la cap....Remi Gaillard...mori de ras. http://nimportequi.com/en/ Multumim pt link ... e foarte tare .... ma cac pe mine de ras :ha::ha::ha: Ne mai descretim si noi fruntiile .... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Re: Un nesanatos la cap....Remi Gaillard...mori de ras. Sunt curios de unde are atatia bani ? Numai farsele facute politiei au costat mii de euro ca amenzi.... Editat Ianuarie 16, 2013 de Astral aU costat........ Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Un nesanatos la cap....Remi Gaillard...mori de ras. Daca ar veni in Romania, ai da 1 Euro sa-l scapi daca ar face asa unor politisti? Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Un nesanatos la cap....Remi Gaillard...mori de ras. Cautati pe YT "failure compilation"....cu siguranta ca sunt mult mai amuzante. E drept ca unele farse sunt amuzante, insa ce se intampla daca unul din cei care sunt subiectul farselor: a) moare - vezi cazul celui inchis in WC sau celui de la bancomat ? Cel inchis in WC din cauza claustrofobiei si celalalt poate sufera cu inima... b) il ia la smotruiala pana nu mai misca ? Prima lovitura incasata de farseur poate fi si ultima.. PS. Nu dati cu parul, nu sunt lupul moralist, insa am vazut cateva glume care s-au transformat in cu totul altceva. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkz-ul Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Un nesanatos la cap....Remi Gaillard...mori de ras. Poate cea mai amuzanta compilatie : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovistein Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Un nesanatos la cap....Remi Gaillard...mori de ras. Cele mai good failuri :)) http://www.youtube.com/watch?v=l2h9kFq3TFQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate