Miaky Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Tocmai mi-am vazut visul implinit...la mine a venit moshul mai devreme cu un set de anvelope, un kit de inaltare si flanse distantiere la roti :D . Multumesc lui florinphg pentru pretul de Black Friday pe care mi l-a facut pentru cele mentionate mai sus. Atasez cateva poze ca sa vedeti cum trebuie sa arate un Jeep care nu este folosit la offroad . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Re: Grand Cherokee WJ New Look Frumoasa masina,sa te bucuri de ea,dar dupa umila mea parere un Jeep care nu face off road este ca femeia care nu face oral,e frumoasa,te atrage dar nu ai intra intr-o relatie serioasa:ha: Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miaky Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Re: Grand Cherokee WJ New Look :))))))))))))))))) ... frumoasa comparatie ai facut...ai dreptate. Eu cand am zis ca nu face offroad ma refeream la competitii (simexuri , troliu, etc. ) dar asta nu inseamna ca nu intru pe aratura sau prin padure...asta e la ordinea zilei :D . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 (editat) Re: Grand Cherokee WJ New Look Arata bine :br . Ce anvelope a primit ? Kit-ul de inaltare de cat e ? Editat Decembrie 22, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miaky Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 (editat) Re: Grand Cherokee WJ New Look Anvelopele sunt GoodYear Wrangler SilentArmor 245/75 R17 (fata de 235/65 R17 cat a avut initial ) luate de la florinphg la super pret (1400 lei toate) , kitul este Rough Trail de 5.1cm luat cu 900 lei si distantierele sunt de 5cm luate tot de la florinphg cu 400 lei. Imi ating rotile de bara de fata la viraj maxim dar o sa decupez putin bara pana apuc s-o inlocuiesc cu una de offroad . Apropo...daca are cineva o bara sau un set de bari fata/spate de offroad pt modelul asta, sunt foarte interesat !!! Editat Mai 23, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinphg Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Re: Grand Cherokee WJ New Look Sa le folosesti cu placere si fara evenimente. SARBATORI FERICITE!!!!!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Re: Grand Cherokee WJ New Look Faina treaba pana acum! Daca tot nutresti la mai mult fier pe wj (bari etc) gandeste-te daca arcurile de acum se vor comporta la fel si dupa ce urci "incarcatura" sus pe Jeep! O idee ar fi sa faci "incarcatura" (bari, scuturi, etc) din duraluminiu insa pretul in cazul asta nu va fi unul mic cu siguranta! Cum se zice "it's up to you BUT think twice!" Sunt pe aci pe forum destui care fie si-au facut bari fie si le-au cumparat gata facute! Ceva idei de bara fata si spate sau cum s-ar zice "sa mai invart cutitu'n rana!" :wink:: http://www.pirate4x4.com/forum/jeep-cherokee/804387-wj-winch-bumper-build.html http://csloffroad.com/WJBumpers.aspx http://tacticalarmorgroup.com/TAGStore/TAGStore/tabid/71/CategoryID/311/List/1/Level/a/ProductID/1747/Default.aspx http://i204.photobucket.com/albums/bb219/barantz/MoabC%20Avg/MoabC%20best/MoabC%20Greg/IMG_2347.jpg http://tacticalarmorgroup.com/Portals/0/MultiCarrier-041.jpg :h5 ionut 1 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CMH Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Grand Cherokee WJ New Look Salut. Cum se comporta cu chitul de inaltare? Fata de stok face balans mai mare? Merg si pe nationala mult si nu stiu cum s-ar comporta cu chitul de inaltare. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Grand Cherokee WJ New Look Da, da ia spune cum este cu inalatrea asta.In principiu urasc prelungirile pt amortizoare dar pretul este imbatabil..... Cu toate ca studiez problema-am 2 amortizoare spate curse....deci necesita atentie oricum.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Grand Cherokee WJ New Look Vad ca prietenul nostru Miaky nu a mai dat pe aici de la Craciun.....ne-a lasat cu ochii-n soare si asteptind in frig.....si-a vazut treaba facuta.....probabil ca-i plecat in concediu.....:ha::ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miaky Postat Martie 18, 2013 Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Grand Cherokee WJ New Look Salut ! Imi cer scuze k nu am raspuns dar chiar n-am mai intrat demult pe forum...dak nu mai am 4x4 ce sa caut aici ? Kitul de inaltare, flansele si anvelopele au facut toti banii !!! Am dat masina dar inca mai plang dupa ea...dar si banii au fost frumosi ! Pe masina aia am dat 2000 de euro cand am luat-o cu nr de Spania, am mai bagat 1500 in ea cu inmatriculare pe BG, kit inaltare, cauciucuri...etc, am pus-o in gluma la vanzare cu 6500 E (suficient cat sa nu ma sune nimeni pt. ca nu vroiam s-o vand, vroiam doar sa fac in ciuda colegilor care ziceau k nu-mi iau nici 4000 pe ea) Dar spre uimirea mea m-a sunat un domn de la Craiova, care hotarat s-a si suit in masina cu un prieten si a venit la Ploiesti si mi-a dat 6000 E pe Jeep :banana . Marturisesc ca a fost primul si singurul care m-a sunat in legatura cu anuntul desi a mai stat anuntul vreo 3 saptamani pe net dupa ce am dat masina... Cat despre comportamentul masinii dupa ce am modificat-o pot sa va spun ca a crescut consumul de la 11% la 13%, s-a imbunatatit considerabil stabilitatea masinii si devenise si mai rigida pe suspensii, nu mai era barca cum sunt gc-urile de obicei . Merita facuta modificarea pe care am facut-o eu mai ales daca ai norocul sa gasesti piesele "la promotie" cum am nimerit eu . Daca nu vindeam masina cu siguranta ii puneam si un set de amortizoare off road noi noutze si altceva chiar nu mai aveam ce sa-i fac . Daca ar fi avut blocant spate ca Pajero nu cred ca o vindeam...asta chiar ii lipseste la un Grand Cherokee . Acum rasfoiesc netul sa-mi iau un Pajero 3.0 V6 sau vreun Patrocle . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate