alexfunm Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 (editat) Buna! Asi dori niste pareri in legatura cu puntea fata la YJ. Am fost sfatuit sa pun D44 dar sunt cam greu de gasit. Ce altceva as mai putea cauta? Variante? As avea o sursa de Dodge sau GMC. Sau poate o lista de masini care sunt dotate cu D44 fata din fabrica? Multumesc! Ce parere aveti de asta? D44 Ford Bronco. Editat Decembrie 24, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Re: Variante punti fata YJ Lamureste-mi curiozitatea, ce cauciucuri vrei sa pui ? 36 ? 37 ? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Decembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Re: Variante punti fata YJ Ma gandeam la 35, dar ideea e ca am deja puntea spate F 8.8 si dupa ce am studiat putin piata am ajuns la concluzia ca sa fac un upgrade la puntea mea ma costa cel putin la fel ca si achizitionarea unei punti mai bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Re: Variante punti fata YJ Stii ca D44 aceleasi cruci ca si D30-urile mai noi ? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Decembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Re: Variante punti fata YJ Nu stiam, dar ce inseamna "mai noi"? Ce an? Masina e din 94 . dar cum ramane cu planetarele si dimensiunea disc-pinion? pe urma la puntea din imagine lipseste vacuum-ul, chestie care trecuta pe mecanic mai costa vreo doi-trei euroi. peste tot pe unde am citit D44 e laudata iar D30 nu prea. Esti de alta parere si daca crezi ca nu merita schimbata spunemi si de ce. Sunt cam "afon" in domeniu si daca tot vreau sa fac ceva vreau sa o fac bine si sa nu imi para rau mai tarziu. Puntea din imagine costa 350 E. Merita imbunatatita puntea veche sau merita schimbata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Decembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Re: Variante punti fata YJ Am mai gasit ceva interesant http://www.therangerstation.com/tech_library/Dana44.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: Variante punti fata YJ Din ce am vazut eu facut si ce informatii am eu, e de munca pe un D44 de Bronco ca sa-l pui sub YJ, in special daca vrei sa-l imperechezi cu un 8.8. Problema principala e latimea. Incepand cu 96 toate sunt cu cruci mari. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate