Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce rezolutii folositi cand filmati cu o camera GoPro ?

Postări Recomandate

In poza de mai jos sunt descrise rezolutiile posibile ale camerei GoPro Hero, primul model :

Capturewergh.JPG.f5ed1202cbd0700496bd307b90137c1c.JPG

Evident, mie imi surade rezolutia maxima, full-HD, r5, dar parca imi place si rezolutia r3 (vezi tabel) pentru ca are cele mai multe fps....

Voi cu ce rezolutii filmati si de ce.....?

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce rezolutii folositi cand filmati cu o camera GoPro ?

Eu filmez pe r3 ca sa am mai multe fps-uri, restul rezolutiilor doar de proba, am si uitat de ele :)

sunt pe youtube tutoriale si comparatii intre modurile de filmare daca vrei mai multe informatii

( asta e primul model de gopro HD ca a mai fost un model fara HD )

Link spre comentariu

Eu filmez cu r3 de la inceput, insa cu 50fps nu cu 60 (dupa update-ul de firmware de la GoPro).Paradoxal, imaginea este mai buna in sensul sensibilitatii la schimbarile de luminozitate-ex.soare in lentila cand iesi din padure.

Cu 1080 ,daca pui camera sub bullbar parca fuge imaginea cand ma uit pe monitor.

Vezi ca are in soft si salvarea automata a imaginii cu Up-Down in cazul in care pui camera sub masina cu susul in jos.

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Diferenta intre full hd si 720 cu 60fps este foarte mica in sensul claritatii,totusi 720/60 fps te ajuta mai mult la filmarile in miscare si la redarea in slow motion(iti reda toate detaliile) cel putin eu asa o folosesc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare