ghostface Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 salutare! am ceva probleme la caseta directie de pe galloper benzinar( pierde ulei), am inlocuit tot felul de semeringuri, dar tot pierde...am hotarat sa o inlocuiesc si consider ca as avea sanse mai mari sa gasesc de pajero...stie cineva sau a inlocuit cineva caseta de pe galloper cu una de pajero? intreb deoarece m-am uitat la un pajero mk2 din 1996 2.8td si nu prea seamana...sau are idee cineva de kit complet de semeringuri pt ea ? multam fain pt orice idee si sarbatori fericite tuturor! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Re: caseta directie compatibilitati pajero mai degraba cauta una de mk1 si e posibil sa fie la fel, defapt fa-i o poza si am sa-ti pot spune daca este la fel eu am una de mk1 dar doresc sa o montez pe samurai :)) Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate