Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ultima Aventura by COBRRA 2012 30-12-2012

cobrra

Postări Recomandate

Duminica 30 decembrie am hotarat ca sa ne destrabalam putin sa fie un fel de ultim omagiu adus anului in curs si sa organizez o intalnire cu caracter de socializare si mai ales de revedere cu prietenii in zona padurii seciu -plopu - podeni judet prahova la aproxiativ 65 km de Bucuresti

dupa cum bine stiti vremea se anunta deosebit de frumoasa nu este inghet si drept urmare sper sa avem parte de zapada noroi si pe alocuri ceva zone mlastinoase , deoarece zona este plina de ravene coborari inclinari si cam tot ce tine de acest hoby :wink:

mentionez faptul ca se va face si un gratar dar nu cu prelungire si binenteles cate o tuica fiarta :2dr

se pune accent pe disciplina dotari minime cum ar fii anvelope MT ceva sufe ocheti trolii in caz de nevoie

ca si dificultate a traseului nu cred ca vreme permite ceva gen clasa hoby dar se poate incerca spiritul si mai ales colegialitatea nu va putea sa lase pe nimeni in urma :2dr

locul de intalnire este statia peco PETROM KM 6 PLOIESTI vis a vis de METRO pe dn 1 directia bucuresti-brasov la orele 9.00 cu plecare la 9.30 cel tarziu :al

pentru detalii si intrebari va stau la dispozitie aici in PM sau tel 0721527813 cobrra :tk

va multumesc si va astept

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ultima Aventura by COBRRA 2012 30-12-2012

Ce m-am speriat! Initial am crezut ca e ultima ULTIMA! Abia cand am intrat pe topic am observat ca se refera la 2012!

Pacat ca ma intorc acasa abia pe 30, si chiar daca veneam cu o zi mai repede tot nu apucam sa-mi pun noile MT-uri.

Dar sper sa mai organizezi ceva si in ianuarie, ceva de genul Prima Aventura by COBRRA 2013 xx-01-2013

Distractie faina!

Link spre comentariu

Ce ma enervezi.....Stii ca nu am Simex-urile acasa. Te sun mai tarziu sa te injur in direct :h5

Iti imprumut " Simex-urile" mele pe 33'' daca vrei! :wink:

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

se anunta vreme frumoasa ...deci .....spor la distractie sa avem :2dr si ca imagine orientativ din zona o filmare mai pe repede de la o fosta ieseala :wink: :grin:

[video=youtube;owLoDF-Of4I]

:tk forte

Link spre comentariu

Prezent si eu.Pentru cei din bucuresti o locatie si o ora de plecare sau stabilit?

public nu s-au stabilit, sau cel putin pe acest topic nu. de regula, pt. plecari in trupa, pentru intalnire cu ploiestenii la ora 9 la Metro Ploiesti, plecarea este la ora 8 de la Metro Baneasa sau McDonalds Otopeni.

sorry cobra, nu vin.:h5

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Prezent.

Abia astept sa cunosc noi colegi.:h5

In afara de ceva "material peste gratar", ce ar mai trebui sa aducem?

Pentru plecarea din Bucuresti, propun ora 7.50 - 8.00 de la Metro Baneasa. Daca sunt amatori pentru propunerea mea, astept confirmarea.

Salutari tuturor membrilor :cl,

Dragoș 61

Link spre comentariu

Prezent.

Abia astept sa cunosc noi colegi.:h5

In afara de ceva "material peste gratar", ce ar mai trebui sa aducem?

Pentru plecarea din Bucuresti, propun ora 7.50 - 8.00 de la Metro Baneasa. Daca sunt amatori pentru propunerea mea, astept confirmarea.

Mai bine ne vedem la MEC Otopeni mai bem si noi o cafea una alta .

Este ok ?

KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu

Mai bine ne vedem la MEC Otopeni mai bem si noi o cafea una alta .

Este ok ?

Este OK la MEC. Pasagerul meu de 12 ani :banana si-a ales deja meniul.

Salutari tuturor membrilor :cl,

Dragoș 61

Link spre comentariu

Vin sigur!0729018500 in caz ca intarzii sa ma sunati ,nu plecatii fara mine va rog:grin: poate mai vin cu un prieten cu pajero daca reusim sa-l reparam in seara asta

Link spre comentariu

acum am revenit si eu acasa ... ma bucur pentru cei care pot venii imi pare rau pentru cei care au dorit dar din diverse motive nu pot dar sper ca data viitoare......adica la anul sa fiti prezenti macar la trial ....

ne vedem de dimineata ....cu purcel ,catel,pisoi ,etc..etc... eu am sa vin cu micul copilot :grin:,

o seara placuta si nu uitati aparatele foto :2dr

Link spre comentariu

Cu mare parere de rau anunt ca nu mai pot veni.Asociatului meu i-a fost sparta casa iar eu eram cel mai aproape si a trebuit sa ma duc acolo.Iar miine sa cumpar inchizatori, etc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare