Silviu4x4 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 vand 2 lanturi de camion 22,5 315 noi Germane ! Pret de LICITATIE AICI pe forum de la 1€ anunt FÄRÄ date de contact si poze aici (pt cei incäpätänati ce sterg mesaje aiurea)! Cine nu este de acord cu felul anuntului sa rämäie pe banca de rezervä. Altfel nu se vänd, si ar fi pacat ..pote are cineva nevoie de ele. Asta este a doua incercare,a trea nu va exista! Yonut a sters primul mesaj, din lipsa de "date de contact si poze"...deci uni doritori, puteti sa ii multumiti, cä licitatia se amanä si nu au avut ocazia sä le foloseascä deja, salvändusi ce stiu eu ce afacere sau poate alimentarea unor sate inzäpezite! Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Am si eu cateva intrebari : 1-Esti user vechi pe acest forum.....ce-ti veni tocmai acum sa nu-l mai respecti ? 2-Orice licitatie pe lumea asta are un termen limita....aici care ar fi termenul ? 3-TU ai cumparat ceva vreodata ceva fara sa vezi obiectul respectiv....? Sau fara sa ai un minimum de informati despre acel produs...? 4-Care-i criteriul, in afara de suma oferita, dupa care va fi desemnat castigatorul licitatiei ? Daca doi useri vor posta fix in acelasi timp, fix aceeasi suma, cum ii diferentiezi ? (Postarile simultane nu sunt rare pe acest forum....) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 (editat) Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Daca la mica publicitate ar exista o procedura automata care sa te oblige la completarea unui minim de informatii, te-ai certa si cu serverul care te impiedica sa pui anunt asa cum vrei tu? deci uni doritori, puteti sa ii multumiti, cä licitatia se amanä si nu au avut ocazia sä le foloseascä deja, salvändusi ce stiu eu ce afacere sau poate alimentarea unor sate inzäpezite! E totusi vanzare, nu donatie, nu cred ca cine a sters un anunt neconform a avut intentia de a complota impotriva salvarii satelor inzapezite... Editat Decembrie 26, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Hai ca sparg io gheata poate salvez niste colegi din necaz.... Ofer 1,1 euro ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie 1.11? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie 1.11? Sorry, am castigat ca am postat inaintea ta !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Ofer 1,2 Euro. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Hopaaaa....apare concurenta tare din spate !!! :ha: Ma risc....dau oricat sa-i salvez pe oamenii aia din zapezi !!! 1,25 euro !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Zoltan, säntem o comunitate unitä si vrem sa pärem o familie cu scopul de a ne ajuta färä nici un gänd de imbogätire prin inselare sau defavorizarea nici unui alt cetätean al acestei planete! Stimmt? Päi cum obtinem certitudinea cä säntem la nivel responsabil , decät incercänd marea cu degetul iar si iar si iar si iar? Cändva odatä va dispärea si sentimentul formulat de intrebarea "oare de data asta cum primesc teapä?" Lanturiile nu se vor pläti in nici un caz "in avans" si nici " pe neväzute" cum doar un vänzätor idiot ar putea cere, iar dacä licitantul cästigätor nu este multumit de formä, culoare, greutate, model, nu are nici o pierdere! Ce poate fi mai simplu? Acum firma producätoare a acestor lanturii nu o sä o mai fie comunicatä, ca in primul post, sters de Yonutz, multumitä lui.... chinuitivä voi ! Sänt extrem de arogant, se putea cere sä modific textul inainte sä fie sters... sau sä mio se cearä sä adaug poze conform LEGI-lor (???) dar mä simt ca la grädinitä cänd un post dispare pentru cä unu are indigestie! Halal "protectia consumatorului" halal "imbunätätirea calitäti forumului"! Ar fi räs Oreste in hohote de asa "stersäturä" si multi stiu de ce! In loc sä ne unim ...tot mai Bäsisti ne comportäm! Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie 1.33, banii pe loc! Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie 1,35 euro !!! Vreau repede unn cont sa transfer banii si clar atunci am castigat !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Eu, voi fi arogant si zic 2 (DOI) Euro :grin: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie 5! Si fac plata prin PayPal acum! Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Se deduce de la sine cä inchid poarta mesajelor private cänd zic ...färä date, telefon sau mesaje private! (cum scria in primul mesaj sters :) ) Se pot vedea normal, un Sibian, le poate vedea.... si neutral , färä subiectivitate, ar putea sä le descrie pt.cei aflati departe de Sibiu ca sä nu batä drumul degeaba! No vedeti cä se poate ! Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Nu frate, eu dau 4 euro si inchid topicul ca butoanele e la mine !!! :ha1 Na, ca v-am facut !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Nu te supara, Silviu, te stiu alt fel de om din postari. Nu inteleg ce ti s-a casunat. Vad si ca esti in Köln, ma astept sa gandesti nemteste. Daca un neamt iti stabileste o regula, te pui la tocmeala cu el? Il faci nazist si basist daca iti impune respectarea regulii? Ce traznet trebuie sa fim romani numai in sens negativ? Nu ma dau eu sfant, dar nu imi trece niciodata prin cap sa incalc voit o regula, si daca se intampla sa o fac vara voie, reusesc in general sa imi inving orgoliul si sa imi cer scuze. Nu ai vrut sa pui un umar de telefon? Nici nu cred ca s-ar arunca multi sa te sune in Germania, dar sa nu vrei nici PM imi pare un pic o manevra de marketing, o incercare de a mentine anuntul in top prin postari care nu intereseaza decat un vanzator si un cumparator. In ochii mei asta e o irosire a spatiului de server pe care il plateste altcineva. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Astral...tu te numesti administrator si modelul Ebay e o mizerie? Propun sä schimbäm numele din club4x4.ro in club de toante sugubete.po ! Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 (editat) Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Nea Astral, esti dictator! Marse daduse 5, tu abuzezi si pui o oferta mai mica. 5.1, na, read it and weep! Ca si la noi sunt sate inzapezite. Camion nu am dar o sa iau lanturi si apoi cumpar si un camion asortat. Editat Decembrie 26, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie @Silviu din Koln, DE : Ti se pare ca datele licitatiei tale seamana cu ale uneia de pe e-bay ?!? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Nea Astral, esti dictator! Marse daduse 5, tu abuzezi si pui o oferta mai mica. 5.1, na, read it and weep! Ca si la noi sunt sate inzapezite. Camion nu am dar o sa iau lanturi si apoi cumpar si un camion asortat. Aveti voi asa niste idei....:ha: 4,9 euro ! Ca asa ma scoateti din minti....:ha1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie @Silviu din Koln, DE : Ti se pare ca datele licitatiei tale seamana cu ale uneia de pe e-bay ?!? :ha: Ai dreptate, dar am scris , incercarea moarte n are! Päcat cä nici un filozof nu isi pune intrebarea ...Ce oare incerc eu prin asta? Poate incerc sä inchid poarta samsarilor si altor afaceristi ieftini (cumpärätoriilor ieftin si apoi vänd scump ) ...fäcänd o licitatie färä " hai fräticä cä am banu ! O licitatie e urmäritä de cei ce au strictä nevoie si stiu cä pot obtine un sub pretul de nou , la articolul dorit! Zoltan in Germ. niciodatä nu am primit o usä in nas färä sä mi se fi spus de ce ! Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Eu vreau sa stiu data limita ca sa pot licita in ultima secunda. Pana atunci nu mai licitez nimic, oricum am marit pretul ca prostu'... P.S. Pot sa ridic marfa de la Köln? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie P.S. Pot sa ridic marfa de la Köln? Cine stie sä citeascä se aflä in avantaj totdeauna! Pe scurt din nou Sibiu nene. PS Lasä i sä liciteze, probabil cä OTV are panä de curent si alt amuzament ioc! Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Ok.....hai sa-ti spun eu cum stau lucrurile : -pe acest forum exista un set de reguli facute tocmai pentru a se evita dispute, neintelegeri, etc, reguli care nu sunt perfecte, ca nici o regula/lege pe lumea asta, dar pentru ca lucrurile sa n-o ia razna este important ca aceste reguli/legi sa fie respectate si adaptate/imbunatatite cand este cazul; -in acest Regulament, e adevarat, nu scrie acum nimic despre tipul asta de tranzactii(licitatii), si pentru asta iti multumim ca ne-ai dat ocazia sa introducem si chestia asta in Regulament; -chiar si asa, tu, nu se stie din ce motive, te-ai gandit sa ignori regulile existente deja - lipsa detaliilor produsului, lipsa pozelor, etc -"licitatiei" tale ii lipsesc datele unei licitatii - vezi intrebarile mele de mai sus si la care nu te-ai obosit sa-mi raspunzi, dar in schimb ma acuzi ca eu nu cunosc cum sta treaba pe e-bay (!??)..... -in anuntul anterior, cel sters de Yon, ai dat "UP" sub 7 zile, deci o alt incalcare a regulilor de aici...... Acum iti sunt suficiente aceste explicatii....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: lanturi de camion de la 1€ licitatie Vreau eu lanturile. Sunt de distributie? De la ce camion? De fapt nu conteaza. Dau 5 Euro ca sigur fac mai mult. Tinand cont de faptul ca am castigat aceasta licitatie, consider inchis topicul si astept marfa la adresa de la mine de acasa. Mi se pare corect, nu? Se poate inchide. Lanturile de distributie ajung la mine. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate