seb560 Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 La reprezentanta mi-au zis ca sunt tampoanele de motor si suport motor de cauciuc. Dar eu nu sunt convins mai ales cand am vazut ca sunt 900 ron o bucata. Landcruiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
radui Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 (edited) Re: Vibreaza masina tare cand e rece afara si e in viteza! 90% au dreptate. A avut cumnatul meu aceeasi problema si asa a rezolvat. Ti-au zis cat e manopera? Anul trecut s-a platit 2800Ron la Toyo. Edited December 28, 2012 by Astral TLC KDJ120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb560 Posted December 30, 2012 Author Share Posted December 30, 2012 (edited) Re: Vibreaza masina tare cand e rece afara si e in viteza! NU AU ZIS, AM MAI CAUTAT SI LA UNIX SI Meteor si au doar pe originale si ziceau ca sunt parca 2 tampoane si un suport de motor de cauciuc de 8-900 ron bucata! A doua varianta mai urata ar fi volanta dar nu cred pentru ca la volanta stricata vibreaza mult mai tare! Masina mea are 200000 km si cred ca e normal sa se duca tampoanele alea la cum vibreaza 3.0 diesel! Edited December 30, 2012 by seb560 Landcruiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Re: Vibreaza masina tare cand e rece afara si e in viteza! cauta si la AlPadrino Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbstao Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Re: Vibreaza masina tare cand e rece afara si e in viteza! Tampoanele de la motor sunt cauza. Am patit-o cu ambele Toyote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb560 Posted January 16, 2013 Author Share Posted January 16, 2013 Re: Vibreaza masina tare cand e rece afara si e in viteza! Si numai pe original ai pus? cat te-a costat in total? Landcruiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbstao Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Re: Vibreaza masina tare cand e rece afara si e in viteza! LC-ul din 2008 era in garantie iar la cealalta au fost mai multe de facut si sincer nu m-am uitat in detaliu pe factura. Oricum nu sint chiar ieftine. Prin strafundurile memoriei mele imi rezoneaza o suma in jur de 1000 roni pe bucata, dar e posibil sa ma insel. Iti voi spune zilele urmatoare, ca iar a inceput sa imi trepideze si mie si trebuie sa le schimb. E grea dihania si mai umblu si eu cu ea pe toate dealurile, e normal sa cedeze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb560 Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 Re: Vibreaza masina tare cand e rece afara si e in viteza! bine ,multumesc mult Landcruiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toyxen Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Re: Vibreaza masina tare cand e rece afara si e in viteza! Salut, La mine se simte vibratia cand este frig afara si sunt in R. Deocamdata pot trai cu asta mai ales ca a cam trecut iarna. Exista vreo problema daca nu schimb tampoanele acelea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.G Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Buna ziua, Referitor la problema descrisa mai sus, din cate stiu toata LC automate fac asta, numai iarna cand este frig afara si cred ca are legatura cu uleiul din cutia de viteza pana ajunge la temperatura si vascozitatea dorita. Vara masina nu face nimic, nu vibreaza datorita temperaturilor mari. Daca o sa scoateti cutia in N masina nu va mai face, dupa ce se incalzeste la fel, inceteaza trepidatia. Cu stima, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts