katlin Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Salutari tuturor! Am desfacut grupul spate la un LJ70 deoarece se auzeau zgomote ciudate si nu mai mergea in marsalier si am gasit rulmentii sparti acolo unde intra planetarele. Deasemeni am observat ca si cei 2 rulmenti care sustin pinionul de atac au joc. Acum, cine ma poate ajuta cu acesti rulmenti sau de unde sa iau? N-am reusit sa citesc decat o serie de pe un rulment de la coroana(sunt 2 rulmenti la fel):KOYO TRI00802-2-N pe camasa exterioara si TRI00802-1-N pe camasa interioara. Va multumesc in speranta ca ma veti ajuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 http://www.toyodiy.com/parts/ De aici poti afla codul original al piesei , apoi cu codul in mana mergi la magazinul de piese auto si spui ca vrei piesa cu codul acela.Pentru Japoneze la AlPadrino ai toate sansele sa gasesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 Mersi, am scos codurile; am vazut si ceva preturi p'acolo, or fi reale cat de cat? Ma gandesc ca 200$ un rulment e cam mult:oo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 Da-mi si mie codurile , nu alea sunt preturile , dar pe original se apropie de preturile practicate si de magazinele noastre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 90366-50007 rulmentii de la coroana 90366-35028 rulment pinion atac spate 90366-30025 rulment pinion atac fata Mersi mult! :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 90366-50007 rulmentii de la coroana 90366-35028 rulment pinion atac spate 90366-30025 rulment pinion atac fata Mersi mult! :be Primul si ultimul sunt acceptabili la pret pe original adica in jur de 35-40 $ plus cat te mai costa transportul , al doilea e scump , e peste 100$ Cauta prin magazine la noi , suna la AlPadrino 90366-30025 195 lei 90366-50007 190 lei pe cel de-al treilea nu l-am gasit uite aici http://www.al-padrino.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Ianuarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) Re: Rulmenti diferential spate LJ70 Am demontat si carcasa satelitilor si am gasit multe discuri( 41362) ca in poza atasata si cateva din ele erau rupte; am fost sa le cumpar si sunt exorbitant de scumpe, cca 2500 ron tot setul. Ce rol au, un fel de patinare controlata? Merge si fara ele, sau sa le montez cum au fost? http://www.toyodiy.com/parts/diag_ZoVcj.png Editat Ianuarie 3, 2013 de katlin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 Am demontat si carcasa satelitilor si am gasit multe discuri( 41362) ca in poza atasata si cateva din ele erau rupte; am fost sa le cumpar si sunt exorbitant de scumpe, cca 2500 ron tot setul. Ce rol au, un fel de patinare controlata? Merge si fara ele, sau sa le montez cum au fost? http://www.toyodiy.com/parts/diag_ZoVcj.png Salut acela este Lsd,blochează sateliti dar se folosește cu un ulei special,daca ai nevoie am așa ceva,prețul este 100 EUR este complet cu tot cu sateliti. Claudiu 0761334433 sunama si vb. MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 Mersi Gaganul insa am rezolvat toate cele cu ajutorul unui mare OM! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 Am pus masina pe roate, am facut ceva plimbari in teren si am observat ca mergand 4x4 prin noroi greu la cateva zeci de secunde se aude o pocnitura scurta si tractiunea se decupleaza, ca si cum ar sari un dinte de pe coroana din diferential. Cand o decuplez din 4x4 stand pe loc trag cam greu de levier si se simte o eliberare de tensiune in roti cand o decuplez. N-am schimbat coroana+pinion, le-am pastrat schimband numai grupul de sateliti atat pe fata cat si pe spate. Din aceasta cauza cred ca am f...t si reductorul, cand da de greu incepe sa bazaie si nu mai trage 4x4, trebuie sa-l bag in 4x2 apoi iar in 4x4 ca sa mearga. Cauciucurile sunt toate la fel 235/85/16 cu exceptia unuia care e 265/75/16 insa l-am masurat si pare a avea acelasi diametru cu celelalte. Ce poate fi ca m-a disperat tigaia asta, n-o mai reusesc odata:ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 235/85/16 nu are acelasi diametru cu 265/75/16 uite aici un calculator si inca unul aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 Multumesc, ar iesi o diferenta de 0.25%, asta ar putea fi cauza tensiunii intre fata -spate? O asa mica diferenta se simte cand rulezi cu treapta 2? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 chestia cu decuplarea fata mi6 s-a intamplat si mie .am schimbat un ax cu pinion si ceva furci in cutia de transfer si merge ia-le de la alpadrino ca la toyota erau f scumpe.bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 Nu stiu daca se simte sau nu , probabil ca masina "simte" , eu doar am vrut sa te atentionez ca sunt diferente de circumferinta intre cele 2 dimensiuni date de tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Rulmenti diferential spate LJ70 Multumesc, ar iesi o diferenta de 0.25%, asta ar putea fi cauza tensiunii intre fata -spate? O asa mica diferenta se simte cand rulezi cu treapta 2? Acea diferenta de "doar" 0,25% intre diametrele rotilor, dupa un anumit numar de rotatii, devine semnificativa pentru ca este clar ca aia mai mica face mai multe rotatii ca sa parcurga aceeasi distanta decat roata mai mare si atunci inseamna ca rotatiile transmise de la motor nu mai sunt perfect sincronizate cu cele ale rotilor si.....in cele din urma se va strica fie diferentialul, fie cutia de transfer, etc..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate