Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Defect de fabricatie ?

pitonul

Postări Recomandate

Este vorba despre parbrizul de pe Defender. Fiecare piatra sau pietricica, indiferent de viteza cu care a lovit si-a lasat amprenta.

Este adevarat ca parbrizul are o pozitie aproape verticala, dar totusi e prea sensibil. Sa-l schimb la fiecare piatra ar insemna sa-mi fac abonament la politie, adas,service. Sau sa-l schimb pana dau de unul incasabil. Se poate aplica vreo folie care sa nu deranjeze la vedere si sa faca fata la stergatoare? Multumesc

Rubicon 2.8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defect de fabricatie ?

pai alea se pun pe dinauntru. cele mai groase au efect anti-patrundere.

pe exterior... cred ca se matuiesc in cateva zile, cel mult saptamani.

Link spre comentariu

astia cu magazinul lor par destul de profi, s-ar putea sa aiba vreo solutie tehnica si pt pietricele...

au folii llumar parca... stiu ca si-a comandat cineva din state... si dupa a gasit magazinul in bucuresti... :grin:

Link spre comentariu

cum mergi pe bd basarabia, venind dinspre piata muncii, treci de patinoar, si, cu 10 metri inainte de proxima statie de tramvai (de la stadion) faci dreapta pe o alee, este un bloc turn in constructie acolo. magazinul e la parterul blocurilor vechi pe latura basarabia.

Link spre comentariu

Vizitator fender

E pe youtube un filmulet (dar e comercial) cu un test cu si fara folie de protectie: http://youtube.com/watch?v=BKASR-KTQgM

Exista folie pt. protectia parbrizului prin lume (cauta dupa <windshield protection film>) dar pe la noi nu m-am lovit de asa ceva.

Nu cred sa fie vorba de defect de fabricatie dar nu e imposibil. Nu cumva parbrizul nu e original ci aftermarket?

Link spre comentariu

Masina am luat-o de noua, in toamna, din Germania si nu cred ca avea montat un parbriz aftermarket. Parbrizul are si rezistenta de incalzire, iar sparturile sau ciobiturile nu seamana cu cele lasate pe geamurile duplex. Aduc cu urmele de ciobire de pe sticla obisnuita.

Am fost la magazinul de pe Basarabia, sc. SolSec srl. Comercializeaza folii LLumar atat ptr. auto(omologate RAR) cat si ptr. decoratiuni interioare , unele cu scop antiefractie. Folie care se aplica pe exterior , din cate stia bosul de acolo, nu exista. Ocazional,ptr. perioade scurte, ai de traversat o zona de carosabil in lucru, se poate aplica folia care de regula se pune pe interior.

Folia rezista foarte bine la impact, dar nu rezista la frecarea stergatoarelor, mai ales daca au urme de nisip. Ma duc sa-l schimb(l-am comandat din decembrie,dar am amanat operatiunea din cauza noilor lovituri)si sa vad cum se va comporta cel nou. Ma bate gandul, la tura urmatore ! sa renunt la cel cu incalzire si sa montez unul simplu care cred ca este duplex.

Multumesc fender, multumesc svejk

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare