Radu Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Eu scriu pentru o revista on-line, 4x4offroads.com de ceva vreme, am mai acoperit cateva subiecte ale Off Road Adventure Romania, cum ar fi ultimele doua umanitare si cateva concursuri. Mi s-a cerut sa fac un reportaj/descriere+poze pe tema "masina de Challenge perfecta". Am vazut prin poze cateva masini foarte interesante si as vrea sa stiu daca cineva dintre voi ar fi interesat sa isi puna masina sub lupa pentru un reportaj. Sper ca nu a deranjat postul :sr , dar m-am gandit ca ar fi o chestie interesanta. Toate cele bune, R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: Pentru posesorii de masini pentru grupa Extrem Sincer sa fiu, eu cred ca masinile lui Mugur si ale lui Miron pot face subiectul unui asemenea reportaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate