Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe unde v-ati off-rodit de revelion??????

dulceanu ionel

Postări Recomandate

Am petrecut revelionul in zona Lepsa-Vrancea impreuna cu niste prieteni si am fost alungati de la pensiune de catre sotii pe motivul"Mai lasati drak bautura aia si ne ajutati la treaba sau plecati sa plimbati copii".Am ales varianta normala :ha:si am plecat la sanius cu puradeii cu saniile pe masini(o frontera,un pajero si un patrol) in cautarea unui loc cu zapada mai multa.Gazda noastra a zis lasa ca stiu eu un loc frumos langa un canton,numai ca pana la canton am avut de lucru am dat la lopata,am tractat si am impins la masini.La final toata lumea multumita,puradeii s-au tavalit in zapada,femeile fericite si noi la fel.Asta se intampla pe 30.Pe 31 am plecat cu tot cu femei la sanius ca doar nu erau sa ne lase sa fim fericiti :beat si s-a lasat cu tochitura la ceaun si vin fiert la un foc improvizat la fata locului.Un filmulet pana descarc si ceva poze.

Daca aveti filme si poze bagati sa vedem cum v-ati distrat.

[video=youtube;372O-MuQ0D0]

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pe unde v-ati off-rodit de revelion??????

Pe 30 la amiaza primesc un SMS de la un amic: "... _ _ _ ..." si niste coordonate.

Coordonatele erau ale unei gropi într-o padure, unde se bagase el si cu defenderu`.

M-am bagat dupa el, am întors masina...,

...am repus-o pe traectorie...,

[video=youtube;hYzIgDFJ8-c]

si ne-am troliat amîndoi cu troliul meu.

IMG_0386.thumb.jpg.16606e05865b6e57c9a9742c956d40fb.jpgIMG_0387.thumb.jpg.24aa049e5510bcd8a7e988a5e6943c79.jpg

În trei ore am fost amîndoi afara :grin:

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare