Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Reparatie proiectoare

koais

Postări Recomandate

Salutare si La multi ani!

Am luat un Pajero cu 2 proiectoare montate frumos in bara, par originale, din fabrica.

Sunt mari cat capul dar lumineaza ca doua lumanari.

Unul dintre ele are oglinda facuta praf.

Se pot reconditiona? Merita?

Se poate inlocui oglinda la cel afectat?

Am luat si un kit xenon, pur si simplu s-a ivit ocazia. Ma gandesc sa il montez pe proiectoare. A facut cineva o asemenea traznaie?

Multumesc anticipat!

Editat de koais
Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Reparatie proiectoare

Eu zic sa le desfaci, sa schimbi bucurile. Pui de putere mai mare, dar daca e dusa oglinda din ele, nu stiu ce o sa mai faci. La xenon nu ma bag, da am inteles ca daca nu se pun lupe, e degeaba.

Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu

Cu oglinda... nu stiu ce sa zic, dar la cate dracii exista pe piata presupun ca exista si un spray cu asa ceva (nichel sau ce o fi stratul de pe oglinda). Cat despre xenon, eu am pus pe doua proiectoare normale cu halogen un kit xenon din targ de 35 w si diferenta e foarte mare, deci din punctul meu de vedere merita fiecare banut.

Uite si o poza doar cu proiectoarele. Oricum daca aprind farurile nu prea se vede diferenta.

IMG_7435.thumb.jpg.4f549e2d94ad4dd328179295aa5f037a.jpg

Editat de wolfman

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Prima data poti incerca cu spray nichel , fiind o solutie de buget - 25-35 lei .

Daca trebuie facut un lucru bun pana la capat , unele noi vor scurta agonia .

Daca proiectoarele se folosesc numai pentru haiducie , poti experimenta tot ce crezi ca ai la indemana . Rezultatul sigur e doar experienta , personal sunt dezamagit de combinatia Wessem + xenon , imi pare mult mai ok aceleasi Wessem , dar cu Nightbreaker .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Am avut la un moment dat o masina ale carei faruri aveau oglinda terminata, cu rugina iesita. Am lipit niste staniol de bucatarie, cu prenadez. Sigur, intins cat mai bine. Normal ca nu erau ca noi farurile, dar diferenta fata de fara oglinda era mare.

Link spre comentariu

Am incercat eu sa repar unele Bosch cu rugina pe oglinda. Mai mult m-am enervat. Am dat bani pe vopsea si am frecat la ele o groaza si tot un rahat a iesit. Mi-am luat altele noi...le-am uns cu vaselina pe unde trebuie si le-am montat. Sunt 100% satisfacut...

Link spre comentariu

Multumesc de sfaturi.

Mi-a mai zis cineva de sprai, dar a spus ca efectul e fix pix.

ideea cu staniolul nu pare rea, dar as cauta ceva mai calitativ.

Kit-ul e de 55w, sa-l pun pe faruri si becuri inlocuite in proiectoare sau kit-ul in proiectoare?

Kit-ul e Kit Xenon 55w Canbus Slim H1

Link spre comentariu

Poti incerca sa duci oglinzile undeva unde se pot croma din nou. Eu am facut asa ceva la niste faruri de la o masina mai veche acum multa vreme la Elba in Timisoara, numai ca mi-au pus conditia pe vremea aia sa fie metalice oglinzile, dar rezultatul a fost peste asteptari.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Le-am desfacut sa vad ce si cum si am gasit balauri.

Am decis ca nu merita reconditionarea pentru ca chiar daca iesea bici, clar nu pocnea.

Le-am taiat si urmeaza sa iau altele.

Inca nu stiu LED bec sau alte traznai.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare