reyes Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 am modelul cu,climatronic si A/C iar agregatul din spate nu vrea sa mearga...partea nasoala e ca nici nu se aprinde vreun buton...ati patit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: nu functioneaza aeroterma spate Mai multe detalii ne poti da? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) Re: nu functioneaza aeroterma spate Demonteza cotiera dintre scaune ia o lampa la 12 v ,si vezi daca iti vine curent in unitate care este montata pe cotiera ,daca iti vine curent, treci la mototul aerotermei este montata sub bancheta ,in dreapta . aeroterma din bord functioneaza? Verifica sigurante si relee! :h5 Editat Ianuarie 3, 2013 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reyes Postat Ianuarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) Re: nu functioneaza aeroterma spate Aeroterma din bord functioneaza, merge si butonul rear pt spate dar aeroterma din spate nu da niciun semn...nici lumina-nici motorasul...trebuie luata la puricat Editat Martie 10, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reyes Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: nu functioneaza aeroterma spate Demonteza cotiera dintre scaune ia o lampa la 12 v ,si vezi daca iti vine curent in unitate care este montata pe cotiera ,daca iti vine curent, treci la mototul aerotermei este montata sub bancheta ,in dreapta . aeroterma din bord functioneaza? Verifica sigurante si relee! :h5 Abia acum am reusit sa demonez consola din cotiera si am constatat k nu vine curent la ea...nu am idee unde ar putea fi releul sau ceva siguranta, stiu k unele sunt la motor intr.o cutie.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: nu functioneaza aeroterma spate Ar fi bine de facut un topic lipicios cu sigurantele la Pajero ca sa fie la indemana.. Sper sa te ajute: http://img4.imageshack.us/img4/7931/enginebayfuses.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img580.imageshack.us/img580/4333/interiorfuses1.jpg Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: nu functioneaza aeroterma spate Ar fi iinteresant si releele. Care de unde sunt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: nu functioneaza aeroterma spate "Decat" atat am gasit: http://img138.imageshack.us/img138/4724/releet.jpg Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: nu functioneaza aeroterma spate e ok multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: nu functioneaza aeroterma spate Ma bucur ca iti este de folos... :h5 Repet, cred ca e o idee buna ca un moderator sa faca mai multe topicuri lipicioase cu Sigurante si Releee, Uleiuri, Rapoarte Pajero etc, topicuri inchise, curate si la indemana. Cred ca ar fi mai utile decat useri Pajero mk2.. :grin: @reyes, acum functioneaza??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate